Meyve fiyatlarının astronomik düzeylere çıkabildiği Japonya’dan yeni bir rekor geldi.
Parlamentodan kreditörlerle müzakere için tam yetki alan Yunanistan Başbakanı Tsipras, hükümet olarak Avrupa’nın yönünü değiştirmeyi başaramadıklarını söyledi.
Yunanistan’da satışa çıkarılan adaların bir kısmına değer biçilemese de en pahalı ada olarak 50 milyon avroluk değeriyle 4,5 kilometrekarelik Omfori adası öne çıkıyor. Diğer en değ
Mısır'ın başkenti Kahire'de İtalya Büyükelçiliği yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi. İlk bilgilere göre patlamada 1 kişi öldü 4 kişi de yaralandı.
Kanada'nın Montreal kentinde bir imam, kendisini ''radikal ajan''ve ''radikallerin ajanı'' olmakla suçlayan Montreal Belediye Başkanı aleyhine 500 bin dolarlık tazminat davası açtı.
IŞİD'in Irak'taki merkezi konumundaki Musul'u yönetme konusundaki anlaşmazlık ve IŞİD'ten kaçmak isteyenleri engellemek için Rakka ile arasına hendek kazmaya başladı.
Güney Kore, Kuzey Kore lideri Kim'in göreve geldiğinden beri 70 kişiyi idam ettiğini bildirdi.
Amerika'nın muhtelif üniversitelerinde görev yapan matematik Prof. Jeffrey Lang, İslam'a giriş hikâyesini yazmış olduğu 'Melekler soruncaya kadar' (Even Angels Ask: A Journey to Islam in Amer
Haberde yer alan iddiya göre: 'PKK'nın çatışmalarda kaybettiği militan kaybını Doğu ve Güneydoğu illerinde yaşayan çocukları kaçırarak kapatmaya çalıştığı belirtildi.'
Güney Carolina kongre binasındaki beyazların egemenliğinin simgesi olan konfederasyon bayrağı bugün indirilecek
1 Mayıs’ta yasaklanmasına rağmen bazı firmaların izinsiz ticari sms göndermeye devam etmesi üzerine yönetmeliğe son şekli veriliyor.
Yunanistan'de ekonomik krizin yankıları devam ederken ATM'lerde sadece pazartesi gününe kadar para kaldı. Sermaye kontrolü uygulanan ülkede günde sadece 60 euro çekilebiliyor. Konuyla ilgili
Demirtaş’ın, PKK’daki ağabeyi Nurettin Demirtaş, Öcalan’ın örgüt üzerindeki planını kırmak için yeni bir stratejiyi devreye soktuğu iddia edildi.
İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyonu Başkanvekili Mansur Hakikatpur, Suriye'de olası tampon bölgeyle ilgili açıklamalarda bulundu
Alman sömürge birlikleri 1904 yılında Afrika'daki Herero halkını neredeyse tamamen katletmişti, Almanya bu katliamın soykırım olarak adlandırılmasını istemiyor.