MHP'li muhaliflerin avukatları, 'Kurultay Çağrı Heyeti' oluşturularak, partinin olağanüstü kurultaya götürülmesi talebiyle dava açtı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Amerika’ya giderken yakıt ikmali için uğradığı Batı Afrika ülkesi Senegal'e Türkiye'ye dönerken de uğradı.
ABD'ye ait gizli belgeleri sızdıran ve İsveç tarafından arandığı için Londra'daki Ekvador büyükelçiliğine sığınan Julian Assange, 'keyfi gözaltında' olduğu beyanının BM tarafında
Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Edirne, kar yağışıyla beyaza büründü.
Cizre'de bir evin bodrum katında bulunan yaralıların tahliyesi için bölgeye sevk edilen ambulansların bulunduğu yöne PKK mensuplarınca ateş açıldığı iddia edildi.
Reuters'a konuşan üst düzey bir Başbakanlık yetkilisi, 'Türkiye'nin kendi güvenliğini korumak amacıyla her türlü önlemi alma hakkı bulunmaktadır' dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 3. Köprü'nün, 2016 yılının Temmuz veya Ağustos ayında hizmete gireceğini açıklamıştı. Bakan Yıldırım, tüm detayları
Mısır'da Müslüman Kardeşler Hareketi'nin (İhvan) kurucusu olan Hasan El-Benna'nın oğlu Ahmed Seyf El-İslam El-Benna'nın hayatını kaybettiği bildirildi.
BM Ekvador'un Londra Büyükelçiliği'nde yaşayan WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ın başvurusunu inceleyerek Assange'ı haklı buldu.
Suudi Arabistan'ın IŞİD ile savaşmak için kara kuvvetleri göndermeye hazır olduğunu bildirmesi sonrası ABD'den konu ile ilgili açıklama yapıldı.
Yunanistan'da çiftçilerin sınırdaki eylemlerini sonlandırması üzerine İpsala'da geçişler normale döndü
Bazı şirketler okuma hızımızı beş katına çıkarma vaadinde bulunuyor. Beyin hakkında bildiklerimizi düşünürsek böyle bir beklenti doğru olur mu?
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Buca'daki yerleşkesine 4 el yapımı patlayıcı atıldı. Patlamanın etkisiyle bir binada hasar oluşurken 2 şüpheli gözaltına alındı.
10 yıl önce İslâm’ı benimseyip iman ettiğini anlatan Romanyalı Abdullah Daniel Cıniparu, yaşadığı köye küçük bir cami yaptırdı. “Cami bir toplumun kalbidir” diyen Cıniparu, şimd
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Birilerinin, cenazeleri ve yaralıları, terörist faaliyetlerin lojistik desteği haline getirmesine müsaade etmeyiz” dedi.