İran, 'Suriye’ye asker göndermeye hazırız' diyen Suudi Arabistan'ı sert sözlerle tehdit etti.
PYD ve YPG'nin eylemlerinin görmezden gelindiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Örgütün elindeki silahlara baktığımızda batının silahlarını görüyoruz' dedi.
Tayvan'da meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde ölü sayısının 11'e yükseldiği açıklandı.
Riva’da şiddetli yağış nedeniyle taşan dere, 3 balıkçı teknesinin batmasına neden oldu.
Libya Başkanlık Konseyi'nin, Ulusal Mutabakat Hükümeti'nin (UMH) yeni kabinesini oluşturduğu öğrenildi.
Hollanda Başbakanı Mark Rutte, sığınmacı sorunu için Avrupa'nın aksine Türkiye'nin çok şey yaptığını belirtti.
Rusya'nın Türkiye'ye yönelik ekonomik yaptırım kararı karşısında Lübnanlı aktivistler, sosyal medyada 'Türkiye'yi Destekleyen Araplar' başlığı altında bir araya geldi.
Halep kuşatmasının önüne geçmek isteyen muhalifler, Esed-Rusya-İran ittifakına karşı seferberlik başlattı.
AB Komisyonu'nun insani kriz yönetiminden sorumlu üyesi Christos Stylianides, Suriye'de çatışmaların yeni göç dalgası meydana getireceğini ve bundan endişeli olduklarını bildirdi.
Avrupa Birliği (AB) Dönem Başkanı Hollanda Başbakanı Mark Rutte, mülteci krizi konusunda Türkiye'ye yönelik suçlamaları "küstahlık" olarak değerlendirdi.
Tayvan'ın güneyindeki Pingdong vilayetinde 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntıda 5 kişi öldü, 155 kişi yaralandı.
PKK’nın YDG_H gençlik yapılanması ile birlikte kadın militanlardan oluşmuş silahlı eylem birliği… YPS_JİN
Türk iş dünyası, İsrail'in ablukada tutuğu için büyük bir yıkıntı altında yaşamın sürdüğü Gazze'yi yeniden inşa etmek için harekete geçti. Bir heyet bölgeye gitti.
MHP'yi olağanüstü kongreye götürmek için imza toplayan Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan'ın avukatları tarafından partiye kayyım olarak atanması için dört isim önerildi.
Körfez ülkelerinden Bahreyn, Suudi Arabistan'la birlikte Suriye'de savaşması için asker göndermeye hazır olduklarını açıkladı.