TBMM ev sahipliğinde düzenlenen Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi 49. Genel Kurulu'nda, Ukrayna ve Rusya Federasyonu heyetleri arasında Kırım gerilimi yaşandı.
Dünkü işlemlerde, Mayıs ayından bu yana ilk kez 3.56 seviyesinin üzerini gören dolar/TL kuru bugün 3.60'a dayandı.
Japonya'da nüfusun 2016'da son 50 yılın en düşük seviyesine gerilediği bildirildi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, düve kesimine yasak getirildiğini ve kurbanlık olarak sevkine izin verilmeyeceğini açıkladı.
Kuzey Kore devlet televizyonu KRT'de, ülkenin füze denemelerinden vazgeçmeyeceği ve Washington'a nükleer ve füze denemelerinden oluşan yeni 'hediye paketleri' göndermeye devam edeceği belirti
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, OHAL Komisyonu'nun kısa süre içinde görevine başlayacağını kaydetti. Kurtulmuş, FETÖ ile mücadele ve OHAL Komisyonu'na ilişkin açıklamalarda bulundu.
FETÖ/PDY ile iltisakı olduğu şüphesiyle açığa alınan 739 emniyet personelinin görevlerine iade edilmesine karar verildi.
Tahran'da Devrim Muhafızları üyelerinin katıldığı bir devir teslim töreninde konuşan İran Devrim Muhafızları liderlerinden General Muhammed Ali Caferi, 'Bugün Suudi Arabistan yönetimi b�
UNESCO Dünya Miras Komitesi, İsrail'in Mescid-i Aksa ve çevresinde egemenlik hakkı iddiaları ve yürüttüğü yasa dışı kazıları kınayan bir tasarıyı onayladı.
Cezaevlerinin, örgütün bir eğitim kampına dönmesini de engellemek şart. Avukat, sanık ve örgüt üçgeninde kirli bir mekanizma kurması önlenmeli. Tüm sanıkların, tornadan çıkmış gib
Ramazan ayında, yılın en uzun günleri boyunca elektrik kesintileri özellikle hastaneleri ve deniz suyu arıtma tesislerini ciddi şekilde etkiledi. Pis su tahliye sistemlerinin de devre dışı k
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, 'Kuzey Kore'nin füze testleri kabul edilemez' şeklinde ortak açıklama yaptı.
Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf el-Karadavi’nin kızı Ula el-Karadavi’nin tutuklanması gözleri Mısır’daki muhalif siyasilerin tutuklu çocuklarına çevirdi.
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, gerek KKTC'nin gerekse Türkiye'nin BM Genel Sekreteri Guterres'in öngördüğü çerçevenin içinde kalarak, Kıbrıs'ta bir çözüm için elinden geleni yaptığın
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık devam eden terör operasyonları ile ilgili açıklamasında "Silahlı HÜRKUŞ terörle mücadele için bölgeye gönderildi. Gerektiğinde silahlı ANKA'yı da kul