Darbe mağdurları, yaralarının yeniden kanayacağı gerekçesiyle Kenan Evren için yapılacak devlet töreninin engellenmesi talebiyle Başbakanlığa başvurdu.
Keşmir'de yargılanmadan ve sorgulanmadan hapishanede tutulan direnişçiler açlık grevi başlattı
Nevşehir 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Mavi Marmara Gemisi'nde bulunan Anadolu Ajansı (AA) muhabirinin açtığı davada İsrail'i 40 bin lira manevi ve 6 bin 103 lira maddi tazminata mahkum etti
İranlı Kürtleri ayağa kaldıran Mahabad kentindeki tecavüz girişimi sonrası İran'da rejim yanlısı medya kuruluşlarından birbirinden ilginç yorumlar gelmeye devam ediyor.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a kardeşi Nurettin Demirtaş'ın neden PKK kamplarında olduğu sorulunca ne cevap verdi?
Cami yapımına izin verilmeyen Venedik, bir süreliğine de olsa ilk camisine kavuştu. Venedik Bienali çerçevesinde eski bir kiliseden dönüştürülen cami, 22 Kasım’a kadar açık.
Mısır'da görevden alınıp tutuklanan Cumhurbaşkanı Mursi, Temmuz 2013'ten bu yana "işe gitmediği için" Zegazik Üniversitesi'ndeki görevinden alındı
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, hayatını kaybeden 7’nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren hakkında açıklama yaptı.
Geçen yıl dünyanın bir bölümüne büyük bir kabus yaşatan Ebola virüsünü kontrol altına alma çabaları sonuç veriyor. En çok vakanın görüldüğü ülkelerden biri olan Liberya'da da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'da Karlsruhe Gençlik Buluşması'nda konuştu.
Küba Devlet Başkanı Raul Castro, ülkesi ve ABD arasında yeniden diyalog kurulması konusunda aracı olan Papa Francesco'yu Vatikan'da ziyaret etti. Mensubu olduğu Komünist Partisi'nde inançlı
12 Eylül askeri darbesinin lideri Kenan Evren'in 98 yaşında yaşamını yitirmesi, darbe döneminde yaşanan hukuksuzlukları, şiddeti ve kayıpları bir kez daha gündeme getirdi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 98 yaşında hayatını kaybeden 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in cenazesine katılmayacaklarını belirterek, “Bizden
Yaptığı İslami çalışmalardan dolayı tutuklanıp cezaevine koyulan Mehmet Şirin Ek'in eşi yaşadıkları mağduriyetleri anlattı.
ABD Pakistan'a 14 savaş uçağı, 59 askeri eğitim jeti ve önceden Afganistan ve Irak'ta Amerikan ordusu tarafından kullanılan, 374 zırhlı personel taşıyıcısı devretti.