Petrol fiyatlarındaki hızlı düşüş, petrol şirketini etkilemeye devam ediyor. Yapılan bir araştırmaya göre, petrol şirketleri tarafından 380 milyar dolar değerinde proje ertelendi.
ABD Devlet Başkanı Barack Obama, İran ve BM 5+1 arasında imzalanan nükleer anlaşmanın uygulanması yönünde bir adım daha attı.
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif İran’a uygulanan yaptırımların bugün kaldırılmasını beklediklerini söyledi.
Fransa eski devlet başkanı Sarkozy, Kazakistan’a askeri helikopter satımından dev rüşvet almakla suçlanıyor
Yemen'de 11 aydır devam eden çatışmalarda Suudi hava saldırılarına İngiliz ve ABD askeri yetkililerinin destek verdiği ortaya çıktı.
Mustafa Balbay: 92 imzaya ulaştık mevcut şartlarda aday olamıyorum.
ABD Başkanı Barack Obama, El Chapo” lakaplı uyuşturucu baronunun yakalanmasından ötürü Meksika Devlet Başkanı'nı kutladı.
Diyanet'teki fetva polemiği sonrası Başkan Mehmet Görmez, 'ihmali olan arkadaşları açığa aldık' dedi.
Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan 8 askerden 1'inin şehit olduğu öğrenildi.
IŞİD’in Sultanahmet'teki saldırısının ardından TSK'nın Fırtına obüsleriyle top atışına tuttuğu mevzilerde örgüt büyük zayiat verdi. Silahları ve karargahları imha edilen IŞİD’
Dün ham petrolün varil fiyatı 29,6 dolara kadar gerileyerek son 12 yılın en düşük seviyesini gördü. Bahreyn, S. Arabistan ve Katar gibi ülkelerde, akaryakıta uzun yıllar sonra yüzde 60'�
AK Partili İnceöz, devletin terör yaptığını savunan akademisyenleri kınadı.
İhanet bildirisine imza atan karanlık akademisyenlere sert tepki gösterdiği için PKK yandaşları tarafından hedef haline getirilen Sedat Peker, kendisine karşı ifadeler sarf eden CHP'li Gürs
Bildiriye imza atanlardan birisinin de eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız'ın kızı New York Üniversitesi'nde Yrd. Doç. Dr. Olarak görev yapan Aslı Iğsız olduğu ortaya çıktı.
İşgal rejimi Kudüs İntifadası kapsamında yapılan eylemlerin sebeplerini anlamaya çalışıyor.