Japon otomotiv devi Mitsubishi, bazı çalışanlarının yakıt tüketim testlerinde hile yaptığını kabul etti.
Samsun'da 15 aylık bebeğini severken hastanenin 2'nci katının penceresinden düşüren baba, çocuğunun peşinden atladı.
Mehmet Tezkan bugünkü yazısında devletin PKK'ya karşı mücadelede Sri Lanka modelini seçtiğini yazdı.
Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) memur olan 23 yaşındaki Necla Sağlam'ı boğazını keserek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan 34 yaşındaki Tolga K., iddiaya göre "Son
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, cephe hattındaki mevzileri üzerinde uçan Ermenistan'a ait "DJI PHANTOM" tipi İHA'yı indirdiklerini açıkladı.
ABD Başkanı Obama, Suriye sorununun çözülmesi için Devlet Başkanı Beşşar Esed’in gitmesi gerektiğine dair tavırlarında bir değişiklik olmadığını söyledi. Obama, "Esed berbat bir l
İnternette tanıştığı Adıyamanlı kırtasiyeciyle evlenmeye karar veren Ukraynalı Lıvdmyla Ferents, İslamiyet'i seçerek "Elif" adını aldı.
Yazar Mustafa KUTLU ''Kırk Yıl Sonra Dün Gibi Nurettin Topçu' kitabı bu sözlerle tavsiye etti ''Bu kitabı herkes ve bilhassa gençlere tavsiye ediyorum.Okusunlar bir öğrencinin hocasını nas
New York'ta bir araya gelen ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile İranlı mevkidaşı Cevad Zarif, iki ülkenin nükleer anlaşmanın uygulanması konusunda birlikte çalışacaklarını belirtti.
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı ile Rum lider Anastasiadis, Kıbrıs'ta devam eden müzakereler çerçevesinde ara bölgede buluştu
Küba devriminin lideri Fidel Castro, yakında öleceğini belirterek, "Yakında 90 yaşında olacağım. Yakında ben de diğer önderler gibi gideceğim. Elbette hepimizin zamanı gelecek. Ancak Kü
Merkel, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile başbakanlıkta yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlendi.
Brezilya'da Ulusal Kongrenin alt kanadında yapılan oylamada, görevden alınması talebiyle hakkında soruşturma açılmasına karar verilen Devlet Başkanı Dilma Rousseff istifa etmeyeceğini sö
Bursa'daki restorasyon çalışmalarında, Osmanlı Devleti’nin Bursa'yı kuşattığı dönemde Bizans'ın şehre gizlice gıda soktuğu 800 yıllık tüneller ortaya çıkarıldı.
Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan şube müdürleri özlük haklarında iyileştirme bekliyor.