Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), İsviçre'de bir kazaya ilişkin gizli belgeleri yayınlayan gazeteciyi haksız buldu.
Gazeteci-yazar Resul Tosun, 14 Aralık 2015 tarihinde 34 ülkenin katılımıyla kurulduğu ilan edilen Teröre Karşı İslam İttifakı ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
AİHM, İsviçre'de bir kazaya ilişkin gizli belgeleri paylaşan İsviçreli gazetecinin başvurusunu haksız buldu.
ABD halkı, Beyaz Saray yönetiminin 'demokrasi ihracatı' adı altında Müslüman ülkelere müdahale ederek rejim değişikliklerine girişmesine karşı çıktı
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gazeteciler Dündar ve Gül'ün duruşmasını izleyen konsoloslara tepkisini "Herkes görevinin sınırını bilecek, haddini, hududunu bilecek ve vazifesini yapacak" s�
Dışişleri Bakanlığı, gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'ün yargılandığı MİT TIR'ları davasının duruşmasını izlemeye giden diplomatik temsilcilik mensuplarının sosyal medyadaki p
Türkiye 1 Nisan'dan itibaren 4.5G teknolojisiyle cepten internete girmeye başlayacak. Operatörler de tüm hazırlıklarını tamamladı.
İngiltere eski Başbakanı Blair'in Müslüman olan gazeteci baldızı Lauren Booth, Adana'da eğitim gören Suriyeli üniversite öğrencileriyle buluşup nasıl Müslüman olduğunu anlattı.
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar kurulu sonrası açıklama yaptı.
Aydınlık gazetesi yazarı ve Vatan Partisi yöneticisi emekli general Naci Beştepe bugünkü “RTE’yi Sevmem, ABD’ye Vermem” başlıklı bir yazı kaleme aldı.
Musul'u kurtarmak için koalisyon güçlerinin hava desteğiyle birlikte harekete geçen Irak Ordusu operasyonu durdurdu.
Fransız gazeteci Florence Hartmann, Bosna soykırımını deşifre eden gizli belgeleri yayınladığı için Lahey'de tutuklandı.
ABD’nin Miami kentinde geçen hafta sürpriz bir şekilde tutuklanan Türk iş adamı Rıza Sarraf, İran yaptırımlarını ihlalle suçlandığı dava dosyasının bulunduğu New York’a bir an ön
Güvenlik güçleri tarafından kuşatma altında tutulan Felluce'de 3'ü çocuk 5 şahıs besin ve ilaç yetersizliğinden öldü
Önleyici istihbarat konusunda önemli görev ve yetkiler üstlenen Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) teknik takip, siber ve sinyal istihbaratını genişletecek önlemler aldı. Sinyal İstihbarat