PDY bağlantılı "Zaman-Azerbaycan" gazetesi ile "zaman.az" sitesinin yayını durdu
FETÖ'nün darbe girişiminden günler öncesinde eylemlerine ara veren terör örgütü PKK, ihanete destek olabilmek için tabanını sokağa davet edecek. Terör örgütünün üst düzey yönetici
İstanbul'daki kalkışmayı yönetenlerden Kurmay Albay Uzay Şahin'e henüz ulaşılamadığı ortaya çıktı.
FETÖ savcısı Zekeriya Öz'ün, henüz yayınlanmayan kitabı yüzünden tutuklayıp cezaevine attığı gazeteci Ahmet Şık, bir darbe ittifakı yapıldığını, darbe gecesi tarafların birbirin
Acıbadem'de darbecilere direnen Muhtar Mete Sertbaş'ı vuran darbeci yüzbaşı Mehmet Karabekir'in cenazesini ailesi kabul etmedi.
Her büyük olayda ne isteyip istemediklerini millete dayatan sanatçı bildirilerini artık takan yok.
Seçilmiş Cumhurbaşkanı ve hükümete yönelik, gerçekleştirilen ve halkın karşı koymasıyla başarasızlıkla sonuçlanan darbe girişimiyle ilgili Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli o
Resmi Gazete'de yayımlanan tezkereyle Genelkurmay Başkanlığına 1. Ordu Komutanı Orgeneral Dündar'ın vekillik etmesi işlemi iptal edildi.
BYEGM, cemaate yakın çeşitli basın yayın kuruluşlarında çalışan 34 kişinin basın kartını iptal etti.
Akşam gazetesi yazarı Hüseyin Besli, demokrasi şehidi olan Erol Olçok ve oğlu Abdullah Olçok için bir yazı kaleme aldı.
Gazeteci Ferhat Ünlü, FETÖ'cü hainlerin darbe girişimi sırasında Zekeriya Öz'ün sınıra kadar geldiğini söyledi.
Gazeteci, yazar ve sanatçılardan oluşan bir grup darbe kalkışmasına karşı bir bildiri yayınladı
The Times gazetesi, Türkiye'deki darbe girişiminin ardından 14 askeri donanma gemisinin kayıp olduğunu öne sürdü.
İstanbul Acıbadem’de darbecilere direnen Muhtar Mete Sertbaş’ı vuran darbeci yüzbaşı, Özel Harekât polisleri tarafından ölü ele geçirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman Başbakan Merkel, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüştü.