Filistin Çalışma Bakanı Memun Ebu Şehla, Gazze Şeridi'ndeki hastanelerde yaşanan ilaç krizinin hafifletilmesi için bugün bölgeye 12 kamyon ilaç gönderileceğini bildirdi.
Tarım Bakanlığı geçen aylarda patates fiyatlarının uçmasından sonra Niğde ve Nevşehir'deki depolara baskın düzenlemiş.
TBMM Başkanlığı, seçim kabinesindeki bakanlık dağılımını açıkladı.
30 yıldır akan kanın durması için başlatılan Çözüm Süreci’ni “AK Parti ile PKK anlaştı”, “Askeri, kışlaya hapsettiler” şeklindeki sözlerle baltalamaya çalışan çevrelerin, 2 p
17 Aralık’tan sonra bir “Paralel” muhabbetidir gidiyor: Her sorunun, her beceriksizliğin, her eksiğin, her başarısızlığın adı “Paralel” olmuş.
TİMAV Başkanı Ecevit Öksüz, koalisyon görüşmeleri sırasında AK Parti’Ye İHL’lerin kapatılmasını dayatan CHP’nin, eline fırsat geçmesi halinde 28 Şubat’ı geri getirmek istediğini
Geçici Başbakanlık görevine atanan Ahmet Davutoğlu açıklama yapıyor.
Yrd. Doç. Dr. Bilal Yorulmaz, Diyanet Dergisi’nde yayımlanan yazısında, dini çağrışımlı isimlerin Türk sinemasında alay edilen karakterlere verildiğine dikkat çekti.
Duran Kalkan, Demirtaş'ın çağrısı için 'HDP siyasette başarılı olamadı. Kendileri neyi başardılar da çağrı yapıyorlar' dedi.
İngiliz gazete, bugünkü sayfalarında Tunceli'deki izlenimlerine yer verdi.
İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, sosyal medyada yer alan, 'Ölenlerin ailesi bağırmasın, yoksa cennete girme şansı olmaz' cümlesinin kendisine ait olmadığını belirtti.
‘Bir teyze okumamı istedi içeriğini bilmeden okudum’
Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de Merkez Camii civarında dini kitap ve tesettüre uygun kıyafet satan işyerleri kapatıldı
Hamas liderlerinden Zehhar, 'Hareketin işgal altındaki Batı Şeria'da yönetimi ele almasının zamanı geldi' dedi.
Financial Times, İsrail'in, son 3 ayda 1 milyar dolarlık Kürt petrolü aldığını öne sürdü...