Almanya'nın eski Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekatı'yla ABD'ye Afrin konusunda mesaj verdiğini dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 seçimlerine ilişkin MHP ile yapılan 'Cumhur İttifakı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İttifakın gelmiş geçmiş en yüksek oy oranları ile tanışt�
İncinmesin
Manifesto; Politik durumun eleÅŸtrisi
Aydın'da ailesi tarafından alkol içirilip fotoğrafları sosyal medyada paylaşılan küçük çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar Aydın İl Müdürlüğü tarafından devlet korumasına alındı.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye, Suriye ve Irak'tan teröristlerin varlığından Amerika Merkez Kuvvetler Komutanlığını sorumlu tuttu.
Sırbistan'da Boşnak nüfusun yoğun yaşadığı Sancak bölgesinin Novi Pazar şehrindeki Hacı Hürrem Camisi'nde imamlık yapan 63 yaşındaki Nezir Salihovic, kimliği bilinmeyen kişiler taraf�
Ankara'nın Altındağ ilçesinde aracına binen bir kişiye, iki şahıs tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Kişinin karşılık vermesi sonucu yaralanan saldırganlar ise kaçtı.
Şanlıurfa Eyyübiye'de okul yoluna tuzaklanan parça tesirli el yapımı patlayıcı belediyenin temizlik görevlisi tarafından bulundu. Bomba uzmanları patlayıcıyı imha etti.
Fransa'nın güneyindeki Trebes kasabasında süpermarkette yaşanan DEAŞ saldırısında, rehine krizine polis memuru Arnaud Beltrame kahramanlığıyla damga vurdu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından bu yıl yapılması planlanan rüzgar ve güneş Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları ihaleleri için aday bölgeler belirlendi
Meteoroloji'den yapılan değerlendirmeye göre, yurdun birçok bölgesinde yağış bekleniyor. Doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyo
Filistinli ve Türk akademisyenler, 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi INCSOS'un "Kudüs'e dönüşün ilmi ve fikri boyutunu oluşturduğunu" ve akademik dünyanın Kudüs'e daha sık gelmesi
Akılcılığın dindışı olduğu savunulacak olsa hemen şu söz sarf edilir: “Din akılla (bilinen bir şey) olsaydı mestlerin üstünü değil altını mesh etmek evla olurdu (çünkü kirlenen
İstanbul Bostancı Metro İstasyonu’nda işine giderken başı kapalı olduğu gerekçesiyle saldırıya uğrayan K.P’nin faili serbest bırakıldı.