Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınları hakkındaki iddialarına ilişkin gösterdiği belgeler ve Reza Zarrab'a ilişkin açıklamalarda bulundu.
Savunma Bakanı Mattis, terör örgütü IŞİD'le mücadele sona erdiğinde işbirliği yaptıkları YPG'ye silah yardımını durduracaklarını açıkladı. Mattis, 'Silah yardımında Trump'ın s�
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı dün Rıza Sarraf ve yakınlarının mal varlığına el koyulmasına karar verdi. Gündeş'i ise evlilik öncesi yaptığı sözleşme kurtardı
Milletvekilleriyle yaptığı toplantıda ABDdeki davaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yaşayacağımız sıkıntı yok dedi. Ambargoyu bizzat ABDnin deldiğin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere belediyeleri uyardığını söyleyerek Çevreye duyarlı kentler için çok talimat verdim'' dedi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ABD Başkanı Donald Trumpa sert tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Pentagona yanıt verdi. Kalın, "Ulusal güvenliğimize neyin tehdit olduğun başkaları değil Türkiye'ni kendisi karar verir "dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin görüntüleri yayınlaması için Can Dündar'a verdiği iddiasıyla İstinaf Mahkemesi'nde yeniden yargıl
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik iddia ettiği belgeler basına dağıtılıyor. CHP sözcüsü Tezcan belgelerin savcılığa da verileceğini duyurdu.
Pentagon Sözcüsü, terör örgütüne "Türkiye'yi tehdit edebilecek silahlar" verdiklerini itiraf etti. PKK bu silahları Kandil'de depoluyor.
MİT TIR'ları görüntülerini eski Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a verdiği iddia edilen tutuklu CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2.
ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un soruşturma kapsamında ek ifadesi alındı.
Yazar Yalsızuçanlar, geleneksel şiirin içerdiği en yaygın sembolizm alanının "meyhane" olduğunu belirterek, "Bizde de Hayyam, Batıdaki bu üstünkörü okumanın kurbanı olmuştur." dedi.
ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon, ABD'nin Rakka operasyonu için Suriye'ye gönderdiği 400 kişilik topçu birliğini geri çekeceğini duyurdu.
Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında kendisiyle ilgili sert eleştirilere cevap verdi.