Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşüyor
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü.
IKBY Başkanı Mesut Barzani, referandumun ertelenmesi için çok geç olduğunu, Bağdat ile referandum sonrası görüşmeye hazır olduklarını söyleyerek, 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilm
Almanya'nın başkenti Berlin'deki bazı belediyelerin, Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerince okullarda verilen Türkçe derslerine yönelik yeni düzenlemeleri velilerin tepkisini çekti.
Üsküdar'daki evlerinde öldürülen Suriye'nin önde gelen muhalif aktivisti Orouba Barakat ile 22 yaşındaki gazeteci kızı Halla Barakat için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Anne-k�
İstanbul Kayapınar projesi kapsamında cazip fiyatlarla ev satışını fırsat bilen bir dolandırıcılık çetesi dar gelirli vatandaşları dolandırdı.
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması kapsamında 48 şüpheli hakkında, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
Almanya'da 61,5 milyon seçmen, yarın yeni meclisi belirlemek için sandık başına gidecek.
Harp okullarında yatay geçişle ilgili konularda alınacak kararlarda, bu okullar bünyesinde teşkil edilen "eğitim ve öğretim yüksek kurulları" yetkili olacak.
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendi.
Onun için de, ‘kürd ağası’ Mesud Efendi’ demeyi tercih ettim. Kürdçe ‘Keko, Heval..’ gibi kelimeleri de yazabilirdim. Ama ‘Ağa’ ve‘Efendi’ kelimelerinin kürd dilinde de saygı ifades
Irak’ın stratejik Sincar bölgesinde İran destekli Haşdi Şabi milisleri ve PKK’ya bağlı YBŞ unsurları arasında çatışma çıktı. Sincar Dağları’nın Suriye sınırına yakın batı b�
Yunanistan'da Danıştay, iki Suriyeli sığınmacının Türkiye'ye iade edilmesi kararını onadı.
Denizli'de, FETÖ'nün abla yapılanmasına yönelik açılan davada 9'u tutuklu 11 sanık hakim karşısına çıktı.
MGK bildirisinde, "IKBY'nin 25 Eylül 2017 tarihinde düzenleyeceğini açıkladığı referandumun gayrimeşru niteliği ve kabul edilemezliği bir kez daha belirtilmiştir." denildi.