Genelkurmay Başkanı Akar ve Kuvvet Komutanları Hatay'daki birliklerde incelemelerde bulunuyor.
Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Ankara, İstanbul ve Bursa'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 270 bin sahte ilaç ele geçirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'le görüştü. Görüşmede bölgesel konular ele alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefonda görüştü. Görüşmede, ikili ilişkilerin daha da geliştirilmesinin yanı sıra başta Irak ve Suriye olmak üzere bölgedeki
Alman dergisi Der Spiegel'e konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, AB'nin Türkiye ile ilgili tavrına sert tepki gösterdi. Çavuşoğlu, ''Avrupalılara karşı çok hoşgörülü olduk. Ama AB
Basın mensupları için en tehlikeli ülkelerden biri olarak gösterilen Meksika'da bir gazetecinin daha öldürüldüğü bildirildi.
PKK’nın ‘Akdeniz açılımı’ kapsamında son iki ay içinde dört ayrı grup halinde Lazkiye’den deniz yoluyla Muğla ve çevresine eleman gönderdiğini tespit eden istihbarat birimleri, organi
Trump ile ABD ordusunun üst düzey komutanları, Beyaz Saray'da bir araya gelerek İran ve Kuzey Kore'ye karşı alınan önlemleri görüştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro’yu Beştepe’de ağırladı. “Halkın iradesinin üzerinde güç olmaz. Dış müdahaleler çözüm getirmez” diyerek Maduro karşıtı ha
Türk halkının 2016’nın ikinci çeyreğinde yüzde 43’e yükselen terör endişesi, bu yıl aynı dönemde yüzde 24’e geriledi. Bu sonuçla tüketici güven endeksi anlamlı bir yükseliş gös
MHP lideri Bahçeli'nin '82 Kerkük, 83 Musul' çıkışının ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, Kerkük ve Musul için otomobil plakası hazırlattı.
Türkiye, seçilmiş Avrupa Birliği ülkeleri içinde Finlandiya'nın ardından yoksulluk oranında en fazla düşüşün kaydedildiği ülke oldu.
İran'ın genelindeki cuma hutbelerinde, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) gayrimeşru referanduma yönelik kınama mesajları verildi.
İran'ın genelindeki cuma hutbelerinde, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) gayrimeşru referanduma yönelik kınama mesajları verildi.
Düzce'de Mehmet Keleş'in istifasıyla boşalan Belediye Başkanlığı için yapılan seçimlerde başkan seçilen AK Parti'li Dursun Ay, görevi devraldı.