Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Kırım'ı uluslararası hukuka aykırı olarak ilhakının ikinci yıl dönümünde, bu eylemi kınadığını ve tanımadığını yineledi.
Kızılay'daki saldırıda kullanılan otomobille ilgili kriminal incelemede, araçta çifte düzenek bulunduğu, ateşleme düzeneğinin birisinin araçta diğerinin ise uzaktan kumandalı olduğu or
10 bölücü örgütün güç birliği yapacaklarını açıklaması ‘PKK’nın üniversitelere sızma planı’ olarak değerlendirildi.
Son yerel seçimde CHP'den Beyoğlu Belediye Başkan adayı olan Aylin Kotil, siyasetten çekildiğini açıkladı.
İngiliz Daily Telegraph gazetesi, mülteci krizinin çözümü amacıyla Avrupa Birliği (AB) ile Türkiye arasında varılan anlaşmanın dün akşam itibarı ile tehlikede olduğunu yazdı.
Kilis Belediye Başkanı Kara, Kilis'e Nobel Barış Ödülü adaylığı için destek istemek üzere Alman parlamentosunda görevli Türk kökenli milletvekilleriyle görüşmek için Berlin'e gitti
Basma Kodmani, BM öncülüğündeki barış görüşmelerinde, Suriye'deki siyasi geçiş sürecine ilişkin tekliflerini sunduklarını belirtti.
HDP'li 5 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılması talebini içeren fezlekelerin ardından bugün de 8 milletvekili hakkında daha fezleke TBMM'ye gönderildi.
Yemen'in Hacca şehrine Suudi Arabistan koalisyon uçaklarınca düzenlenen hava saldırısında ilk belirlemelere göre 65 kişi hayatını kaybetti
Kremlin yönetimi, Suriye'deki hava gücünün ana gövdesinin çekilmesine karşın, bölgedeki S-400 füzelerinin yerinde kalacağını duyurdu.
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 61 adet el yapımı bomba ile çok sayıda bomba yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.
Son zamanlarda hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a muhalif paylaşımlarda bulunan AKP'li Hüseyin Çelik, Ankara katliamı sonrasında da İçişleri Bakanlığı'na eleştirilerde bulundu, "Kus
Taşeron işçilerin durumuyla ilgili bir yazı kaleme alan Ahmet Ünlü, "Kimse kızmasın biz gerçekleri yazdık. Acı ama, gerçek bu." dedi. Taşeron işçilerin kamu kurumlarında kadroya alınm
Batı medyası kendi bölgesindeki saldırılarda yayın ahlakına riayet ederken Müslüman ülkelerdeki olaylara farklı bakıyor
Ankara’da meydana gelen bombalı terör saldırısında kullanılan otomobilin sahipleri, sorgulamalarının ardından serbest bırakıldı.