Gurbetçiler, yaşadıkları ülke için belirlenen tarihlerde randevu almadan oy kullanabilecek.
İsrailin işgal ettiği Batı Şeria'daki işgaline dikkat çekmek amacıyla Kopenhagdaki bazı otobüslere verilen reklamlar kaldırıldı.
Birleşmiş Milletler, Yemen'de 26 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında 646 sivilin öldüğünü, bin 300'den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. BM'ye göre, 3 milyon engelli ve aileler
Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki Başbakanlık binası önünde toplanan bir grup, binaya yumurta ve taş atıp hükümetin istifasını istedi, 55 kişi yaralandı, 20 kişi gözaltında
Yemen'deki husi gruplar Suudi Arabistan'ın Necran kentine havan topu saldırısı yaptı, saldırıda isabet alan binalarda yangın ve hasar meydana geldi
Emniyetteki Paralel Yapı iddialarına yönelik Van merkezli 9 ilde düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanan 12 polisten 6'sı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, müzakereleri devam eden son anlaşma çerçevesinde İran'ın nükleer silah üretmeyeceğine dair söz vermesi gerektiğini söyledi.
Çevik Bir'in de aralarında olduğu sekiz kişi hakkında Ergenekon soruşturmasından takipsizlik kararı verildi
Sağlık Bakanlığı, Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçları ile bakanlık ve bağlı kuruluşlarda 9 bin 95 kadrolu memur istihdam edecek.
Meteoroloji verilerine göre yurt genelinde sıcaklıklar yükselecek ve bazı bölgelerde 10 derece artacak.
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Kandil'den bir tanesi daha konuşmuş. Diyor ki 'Hükümet, gereken adımları atmıyor, toplamıyoruz kongreyi' Sen toplayacaktın da ne engel oldu?" dedi.
YSK, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "seçim yasaklarını açıkça ihlal ettiği gerekçesiyle uyarılması" istemiyle HDP'nin yaptığı başvuruyu oy birliğiyle reddetti.
Recep Tayyip Erdoğan, partilerin asgari ücret vaatlerini eleştirerek, 'Herhalde oyları asgari ücret 5 bin diyen alacaktır. Siyaset dürüstlük ister. Bunlar asgari ücretin ne anlama geldiğini
Muhafazakar kesime hizmet veren işletmeler bu alandaki eksikliği fırsat bilerek normal fiyatların iki katı kadar üstüne çıkabiliyorlar.
KCK, 28 Şubat'ta açıklanan ortak deklarasyona uymayıp tek bir atmamasına rağmen çözüm süreci kapsamında yıllardır atılan onlarca adımı da görmezden gelip AK Parti ve hükümeti suçla