Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekm
Ortaköy'deki terör saldırısına ilişkin tutuklanan Reina saldırganı Abdulgadir Masharipov, hakimlik sorgusunda kendisi hakkında idam kararı verilmesini istediği öğrenildi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, İsrail Parlamentosu'ndaki yasama komisyonunun, ezanın hoparlörlerden okunmasının yasaklanmasına ilişkin yasa tasarısını onaylamasına tep
Rekabet Kurumu, TTNET AŞ hakkında, sabit geniş bant internet ve ödemeli TV hizmetlerini içeren paketler vasıtasıyla hakim durumunu kötüye kullandığı iddiasıyla soruşturma açtı.
DEAŞ örgütü liderlerinden dört kişilik bir grup Enbar ilinin merkezi Ramadi'deki 8'inci Tugay bünyesinde bulunan cezaevinden kaçtı
Pakistan'ın Lahor kentindeki bir protesto gösterisine bombalı saldırı düzenlendi. Olayda ilk belirlemelere göre, yedi kişi öldü, 40 kişi yaralandı.
Ayşe Olgun, Yeni Şafak Seksenli yılların sonu doksanlı yılların başında Mehmet Efe’yi gazeteciliği, çıkardığı dergiler, senaryoları, yazdığı Mızraksız İlmihal romanı ve o gün
Ağrı kent merkezindeki sebze pazarının kar biriken çatısı çöktü, yaralılar var.
MEB Bakanı İsmet Yılmaz "Yaz tatilini kaldırma gibi bir düşüncemiz yok. Ancak yaz tatilini öğrencilerimize etkin bir şekilde vermek istiyoruz" dedi.
İslamabad Yüksek Mahkemesi, Pakistan'da 14 Şubat Sevgililer Günü kutlanmasını ve sosyal medyada bu güne dair her türlü paylaşımı yasakladı.
Çanakkale Ayvacık'a bağlı Taşağıl köyünde depremde hasar gören cami minaresi kontrollü şekilde yıkıldı.
Rusya'nın El Bab'da açtığı "dost ateşi" ile 4 askerin şehit olması hala gündemdeki sıcaklığını koruyor.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, hafta sonunda İsveç Başbakanı Stefan Löfven ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Ayvacık ilçesindeki depremlerin ardından Tuzla köyünde yıkılan bir evin bulunduğu yerden kaynak suyu akmaya başladı
Akademisyenlerin ihracına tepki göstermek için basın açıklaması yapmak isteyen grup ile karşıt görüşlüler arasında gerginlik tırmandı, polis müdahale etti