İLO Türkiye Program Yöneticisi Nejat Kocabay, 800 bin okul çağında çocuk var, sadece 300 bini okullaşmış durumda” dedi
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Kuzey Irak arasında bugün ilk defa askeri bir protokol imzalanacak. Bu protokole göre ABD, Peşmerge Güçleri'ne askeri ve siyasi olarak destek verecek.
TOKİ Başkanı Turan, “Suriyelilere borçlandırma suretiyle elimizdeki konutlardan verilebilir. Yani kimseye bedava konut verilmeyecek” dedi.
İngiltere'nin ünlü gazetelerinden Financial Times, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için en büyük tehlikenin Meral Akşener olduğunu yazdı.
İşten ayrılan vatandaş Türkiye İş Kurumu’nun (İŞ-KUR) işbaşı eğitim programına da katılması halinde, almakta olduğu işsizlik maaşı ile birlikte program katılımcılarına ödenen
Devlet, ucuzlamayan et fiyatlarına çözüm arayacak. Et ve Süt Kurumu tek ihaleyle 100 bin baş besilik sığır ithal edecek.
MHP’de yaşanan kurultay süreci, dün Genel Merkez ile parti içi muhalefetin hazırladıkları yeni yol haritalarıyla devam etti.
2007 yılından bu yana araç girişine izin verilmeyen Beyt Hanun'dan Gazze'ye ilk defa araç girecek
Psikolojik harp uzmanlarının veya algı operatörlerinin, “havanın kurşun gibi ağır” olduğu algısını yerleştirmek için matine-suare çalıştıkları hepinizin malumu.
Airbus'ın raporuna göre, önümüzdeki 20 yılda toplam 5.2 trilyon dolar değerinde 33 bin yeni yolcu uçağı üretilecek.
ngiltere'de Muhafazakâr Parti'deki liderlik yarışında Theresa May'in tek aday olarak kalmasından sonra, Başbakan Cameron görevi Çarşamba günü bırakacağını ve koltuğu May'e devredeceği
İsrail'in, Suriye ile arasındaki Golan Tepeleri'nde ateşkes hattını geçerek büyük iş makinalarıyla siper kazdığı iddia edildi.
İtalya Dışişleri Bakanı Gentiloni, De Mistura ve Hicab ile bir araya geldi. Gentiloni, "Suriye’nin geleceğinde Esed’in liderliği olamaz" dedi. MYK Başkanı Hicab ise, "Müzakere masasına d�
Milli Eğitim Bakanlığı, lise kademesinde okutulan 110 ders kitabından 95'ini inceleyerek güncelleme yaptı, güncellenen kitaplar 2016-2017 öğrencilere verilecek.
Hakkari’de dün gece yarısı art arda iki patlama meydana geldi. Askeri kışlanın bulunduğu mahallede meydana gelen patlamalarda ölen ve yaralanan olmazken, bölgeye çok sayıda zırhlı araç