Binali Yıldırım, FETÖ'ye kucak açan AB'nin Türkiye'ye ayar veremeyeceğini söyledi.
İki ülke arasında inşa edilmesi öngörülen doğalgaz boru hattı projesini tartışmak üzere kurulan çalışma grubu, ilk toplantısını geçen hafta İstanbul'da yaptı
FETÖ'den gözaltına alınan iki hakim, oruçluyken deşifre olmamak için gerektiğinde yemek yiyebilecekleri konusunda kendilerine izin verildiğini söyledi.
Suriye'de bomba eğitimi alan ve terör saldırısı düzenleyecekleri belirlenen biri kadın 2 PKK'lı Mardin'e girişte sahte kimlikle yakalandı
Van’ın Muradiye ilçesinde gece saat 02.55 sıralarında AK Parti İlçe Başkanlığı binasına düzenlenen saldırıda binada büyük çapta hasar meydana geldi.
Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı, darbe girişimi komisyonun davetine Suriye’de olduğu için bu hafta gelemeyeceğini söyledi
Olurdu olmazdı derken yavaş yavaş mevcut anayasa ile fiili durum arasındaki çelişkinin giderileceği bir aşamaya yani başkanlık sistemine doğru ilerliyoruz.
Amerikan tahvillerine yönelik talebin azaldığı anlamına gelen bu gelişmede, küresel tahvil piyasasının geçen haftadan bu yana yaklaşık 1 trilyon dolar küçülmesi etkili oldu.
FETÖ lideri Türkiye’ye iade edilecek mi? Türkiye ve ABD arasındaki iade anlaşması ne diyor? İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Prof. Dr. Cemal Şanlı ve Doç. Dr. Emre Esen kaleme
Avrupa Birliği eline geçen her fırsatta Türkiye ile ilişkileri geriyor. Bir yönüyle bakıldığında AB kriterleri açısından haklılık payı olan tepkiler gösterdiği söylenebilir, Madem
Bir “olağanüstülükler çağı”na girdik. “Sıradışılık”ların öne geçeceği, ülkelerin ve küresel ölçekte gelişmelerin belirleyicisi olacağı bir döneme girdik.
"15 Temmuz Kahramanlarının Hikâyeleri" adlı kitaptaki kahramanların yer aldığı 15 Temmuz Kahramanları Resim Sergisi, geçtiğimiz hafta İstanbul-Pendik'teki Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi'n
Başkanlık sistemi son sürat tartışılırken bir iddia da milletvekillerinin nasıl seçileceğine dönük geldi. Kulislere göre Ak Parti bunun için MHP'nin kapısını çalabilir.
Fransız siyaset uzmanı Fabien Baussart, ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın Rusya'yı Suriye'de destekleyerek çözüme katkı sunacağını iddia etti.
Altın Kelebek isimli ödül töreninde 'Yılın Dizisi' seçilen ve skandal bir sansüre uğrayan Diriliş Ertuğrul ekibi, sahneden konuşma yapmadan indirildi. Bu yetmemiş gibi gecede sunuculuk ya