Devlet kumarla değil de sadece vergisini vermeyen kumar ile uğraşırken Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK)'nun yayınladığı rapor Türkiye
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de yeni yasama yılı açılışında konuştu.
Ataşehir'de yolda yürüyen A.Ç isimli kadına, omuz attıktan sonra yumrukla saldıran şahıs polis tarafından aranıyor. A.Ç polise verdiği ifadede, "Yavaş olur musunuz" dedim. O da bana, 'Se
Meteoroloji'den yapılan değerlendirmeye göre, İstanbul'da bu akşamdan itibaren başlayacak yağışların hafta boyunca sürmesi bekleniyor. Marmara ile Batı Karadeniz'in batı kıyılarında is
Kuzey Kore Asya-Pasifik Barış Komitesi'nden adı belirtilmeyen bir sözcü, ABD'nin düşmanca eylemlerine son vermemesi halinde ülkeyi 'alev denizine' dönüştüreceklerini belirtti.
İspanya hükümeti, referandumun tamamen geçerliliğini yitirdiğini bildirdi
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, NTV canlı yayınında TEOG yerine getirilen yeni sisteme ilişkin açıklamalar yaptı.
Kerkük-Hayfa petrol boru hattından kısaca bahsedelim. 4 Ocak 1935 günü faaliyete geçen, henüz İsrail devleti kurulmamışken ve bölge İngiliz yönetimi altındayken, Irak’ın Kerkük kenti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Iğdır'da uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanan Üroloji Uzmanı Dr. Yarımoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin yetkililerle görüştü.
Irak Başbakanı İbadi, IKBY'nin petrol gelirlerinin kontrol edilmesi halinde memur maaşlarını düzenli bir şekilde ödeyeceklerini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile ASEAN arasındaKİ ortaklığın ele alınacağı Türkiye-ASEAN İlişkileri başlıklı uluslararası konferansın Ankara'da düzenleneceğini açıkladı.
Hakkari'de terör örgütüne yönelik operasyonda antitank roketatar mühimmatı ve tuzaklanmış olabileceği değerlendiren bir aracın imha edildiği bildirildi.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Irak'taki gayrimeşru referandum hakkında, Türkiye bakımından hiçbir hukuki geçerliliğinin olmadığını belirtti.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kuzey Irak'ta bağımsız bir devlet kurulmuyor. Tam tersine birileri tarafından keyifle deşilecek, sürekli kanayan bir yara açılıyor." dedi.