AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptığ açıklamada, OHAL süresinin pazartesi günü MGK gündemine geleceğini sonra da TBMM'de görüşüleceğini kaydetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib operasyonuna ilişkin açıklamamasında elini masaya vurarak, "Kimse bize karışamaz." dedi.
Myanmar'ın son dönemde Arakanlı Müslümanları Bangladeş'e geçirecek teknelerin kıyılarına yanaşmasına izin vermediği belirtiliyor.
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı
TSK’nın dün gece, çatışmasızlık bölgesi ilan edilen Suriye’nin İdlib kentine giriş yaptığı iddia edildi.
İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Salihi, DMO'nun ABD tarafından terör listesine alınmasının, İran'a karşı "savaş ilanı" anlamına geleceğini söyledi.
Türkiye ile ABD arasında yaşanan vize krizi tartışmaları sürerken, gazeteci Nevzat Çiçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınındaki 283 kişinin ABD'ye girişinin yasaklanabileceğini iddia
Prof. Dr. Tomar, İdlib operasyonuyla ilgili, "Bu operasyon, eski stratejik ortağının, Türkiye'yi terk ettiği bir ortamda, Türkiye'nin Suriye'de yapabileceği en iyi hamledir."dedi.
ABD'de ticari ham petrol stokları geçen hafta 2,7 milyon varil azaldı.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, FETÖ Soruşturması kapsamında tutuklanan ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz'un yarın avukatı ile görüşeceğini açıkladı.
Siyer-i Nebi'de Müslümanların gördüğü işkenceleri, zulmü, yurtlarından sürülmelerini, savaşları hep anlatırız ve zamanın zorluklarını anlamaya çalışırız ya, Müslümanların ta
Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde, Suriyeli 9 aylık hamile kadın ve 10 aylık bebeğini öldürmekle suçlanan sanıklar Birol Karacal ile Celal Bay hakkında 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet
IKBY'ye bağlı Peşmerge'nin Irak ordusunun operasyon düzenleyeceği yönündeki iddialar üzerine Erbil-Musul karayolunu geçici olarak trafiğe kapattığı belirtildi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Sadece uydu üreten ve gönderen değil, uydu fırlatma kapasitesine de erişen bir ülke olmak istiyoruz." dedi.
Şırnak'ta, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan'�