Başbakan Ahmet Davutoğlu imzası ile Meclise gönderilen 31 maddelik tasarı ile lise ve üniversite mezunu gençlerin genel sağlık sigortası giderleri devlet tarafından karşılanacak, polisler
Lübnan'da görev süresi 2014'de dolan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman'ın yerine yeni Cumhurbaşkanı 20 aydır seçilemiyor.
Filistin Devet Başkanı Abbas, Filistin yönetimi vazgeçmeyecekleri bir başarı olduğunu belirterek bunun sonraki adımının bağımsızlık olduğunu söyledi
Açlıktan ölümlerin her geçen gün arttığı Suriye'nin Madaya beldesinde bir kilo pirinç 40 bin Suriye lirasına (300 Türk lirası) satılıyor.
Kuzey Kore'nin hidrojen bombası denediğini açıklamasının ardından, Güney Kore sınıra yerleştireceği hoparlörlerle karşı propaganda yayınlarına yeniden başlayacağını açıkladı.
İngiltere sınav kurulu, gelecek 3 yılda orta öğretim sınav döneminin Ramazan ayı ile çakışması nedeniyle Müslüman öğrencilerin mağdur olmaması için yeni düzenlemeye gitti.
Venezuela'da geçen ayki seçimlerle, muhalif Demokratik Birlik Masası (MUD) koalisyonunun 17 yıl aradan sonra çoğunluğu elde ettiği parlamento görevine başladı. 2013'te hayatını kaybeden s
ABD Genelkurmay Başkanı Dunford’a Fırat’ın batısının PYD’nin eline geçmesi, konusunda oldu bittiye izin verilmeyeceği uyarısı yapıldı.
IKBY Başkanı Mesut Barzani, "Terör örgütü DAEŞ'in elindeki Musul'un geri alınmasından sonraki süreç çok önemli. Halkların geleceklerinden emin olmaları ve aynı felaketin yaşanmaması
Diyarbakır'da HDP'nin çağrısıyla gerçekleştirilen 6-8 Ekim'deki saldırılarda teröristlerce katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının davasında üçüncü duruşma bugün gerçekleştiril
AK Parti’nin kurucu üyesi ve eski dışişleri bakanı Yaşar Yakış, parti yönetimi tarafından ihracının istenmesine itiraz etmeyeceğini söyledi.
Lübnan sınırındaki Zebadini’ye yakın bir kasaba olan Madaya’da HizbulEsed kuşatması sürerken yardım etmeye çalışanlar katlediliyor.
Amerikan AP haber ajansının ele geçirdiği belgeye göre; ABD’li yetkililer, Esed’in Suriye Devlet Başkanlığı görevinden ayrılmasının 2017 Martını bulabileceğini öngörüyor.
İngiliz Sky News televizyonu, IŞİD'in ısı güdümlü karadan havaya fırlatılan füzeler geliştirdiğini iddia etti.
AK Parti'nin kuruluşundan bu yana her yıl düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantıları'nın 24'üncüsü, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek.