Bakan Binali Yıldırım, bu yıl içersinde 6 yeni havalimanın hizmete gireceğini açıkladı.
Rusya Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Oleg Salyukov, bize görev verildiği takdirde Kırım'a kara birlikleri de gönderebileceklerini söyledi.
Bilim adamları beyin aktivitelerini yazıya dönüştürecek bir çip geliştirdi. Askeri alanda kullanılması öngürülen çipin ileride felçli hastalar için de umut olacağı açıklandı.
Terör, güvenlik ve demokrasi başlıklarının ele alındığı Cumhurbaşkanlığı Sofrası 4 saat sürdü. Sofrada gündeme gelen önerilerden biri sadece ülke içinde değil, bölgede de Türkl
Mardin'in Nusaybin ilçesindeki İpek Yolu'ndan geçen polis servis otobüsüne PKK’nın bombalı ve roketli saldırısında, 9'u polis 10 kişi yaralandı.
ABD Başkan Yardımcısı Biden Türkiye ziyaretinde, Türkiye’ye sınır güvenliği için yeni bir teknoloji önerisinde bulunacağı belirtildi.
Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, "Geleceğimiz için petrol endüstrisinin açgözlülüğüne daha fazla göz yumamayız. Artık yeter!.." diye konuştu
Çin lideri Şi, 'tarihi' Ortadoğu ziyareti kapsamında Suudi Arabistan ve Mısır'ı ziyaret etti. Suudi Kral Selman'la 'Ortadoğu'da İpek Yolu' için 14 anlaşma imzalayan Şi, Mısır Cumhurbaşk
Kanada Başbakanı Justin Trudeau Davos'ta yaptığı konuşmada, Suriye’den ülkeye kabul edilen göçmenleri ülke ekonomisinin geleceği olarak gördüğünü söyledi.
ABD Savunma Bakanı Carter, Irak'a gönderdikleri asker sayısını artıracaklarını ve verilen eğitimleri çeşitlendireceklerini belirtti.
Erzurum'da yoğun kar yağışı altında bir gece. Yolu kapalı Budaklar Köyü'nde hamile bir kadın doğum yapmak üzere. Sağlık ekipleri zorlu bir yolculuğa çıktı, 3 saatte kadına ulaştı,
Azerbaycanlılar, tarihe "Kanlı Ocak" olarak geçen 20 Ocak Katliamı'nın 26. yıl dönümünde Bakü Şehitler Hiyabanı'na akın etti.
Dünya Ekonomik Forumu (WEF) İsviçre'nin Davos kasabasında başladı. Burada konuşan Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Suriye’den ülkeye kabul edilen göçmenleri ülke ekonomisinin geleceği o
İsrail basını Davutoğlu ve Netanyahu'nun İsviçre'nin Davos şehrinde bir araya geleceğini yazdı. Görüşme gerçekleşirse 7 yıl sonra iki ülke arasındaki ilk üst düzey temas olacak.
Diyarbakır Sur'da terör örgütü ile mücadele eden güvenlik güçlerine kargo ile gönderilen yiyecekler ve mektuplar duygulandırdı.