Rusya ve ABD'nin, gelecek hafta Cenevre'de yapılacak Suriye görüşmelerine iki ayrı Esad karşıtı heyeti davet etmek üzerinde anlaştığı öne sürüldü.
Suriye’de geçiş hükümeti kurulması için yapılması beklenen Cenevre görüşmelerinde muhalifleri temsil edecek heyetin Başkan Yardımcısı George Sabra, PYD'nin toplantılara katılmasını
THY uçağı bomba ihbarı üzerine İrlanda'da acil iniş yapmak durumunda kaldı
İslam İşbirliği Teşkilatı Filistin'in teklifi üzerine 7 Mart'ta Cakarta'da olağanüstü bir zirve gerçekleştirecek
Tunus Başbakanı Habib Essid, ülkesindeki kargaşanın arkasında “yıkıcı” tarafların bulunduğunu savundu ve “Gençlik hareketlerini kullanarak ülkemizdeki rejimi değiştirmek ve kendi rej
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden arasında gerçekleşen görüşme sona erdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden arasındaki görüşme başladı.
Başbakan Davutoğlu ile ABD'nin iki numarası Joe Biden, yaklaşık 2,5 saat görüştü. Görüşme sonrası, "teröre karşı ortak tavır" vurgusu yaptılar. Biden hem IŞİD hem de PKK için "ter
Asya ve Avrupa’yı deniz altından karayolu tüneliyle birleştirecek Avrasya Tüneli'i belirlenen tarihten 6 ay önce açılacak.
Başbakan Davutoğlu, bugün görüşeceği ABD yönetiminin iki numaralı ismi Biden'ın, İstanbul'da cuma günü yaptığı bazı görüşmelere tepki gösterdi: Madem Türkiye’de yaşananlarla il
Suriye’de geçiş hükümeti kurulması için yapılması beklenen Cenevre toplantılarında muhalifleri temsil edecek heyetin Başkan Yardımcısı George Sabra, belli bir takvime bağlanmış günd
ABD’de yayınlanan ünlü Foreign Policy dergisi Türkiye'nin Suriye sorununun çözülmesi için uluslararası destek gurubundan çekile bileceğini yazdı.
Başbakan Davutoğlu, Schengen’e yapılan vizelerle ilgili çalışmaların tamamlanarak Ekim ayında vize muafiyetinin başlayabileceğini bildirdi.
Tüm dünyanın gözü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden arasında bugün İstanbul'da gerçekleşecek görüşmeye odaklandı.
Davos’ta konuşan ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Moskova’nın Minsk Anlaşması’nın maddelerini tamamen uygulaması durumunda, Batı’nın Rusya’ya yaptırımları kaldırabileceğini belirtti.