İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, 26 sanıklı Hrant Dink cinayetine ilişkin yeni davanın, İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ana dava dosyasıyla birleştirilmesine karar verdi
Ülkesine yönelik sığınmacı akınıyla ilgili eleştirilere yanıt veren Merkel, sığınmacı sayısının azaltılması gerektiğini söyledi.
Mısır'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) üyesi ve darbe karşıtı 3 kişiye idam, 3 kişiye de 5 ila 10 yıl arasında değişen hapis cezaları verildiği bildirildi.
Ege Denizi’nde yaşanan gerilimin ardından Rusya Savunma Bakanlığı’na çağrılan Türk Askeri ataşesine sert bir uyarı iletildiği açıklandı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ege Denizi'nde Rus savaş gemisinden Türk balıkçı teknesine ateş açılmasıyla ilgili, "Gerilimden yana değiliz" dedi.
İsrail Almanya'dan 400 milyon avro değerindeki nükleer füze taşıma kapasitesine sahip bir denizaltı alıyor
Ege Denizi'nde, Rus savaş gemisi 'çarpışmamak' için bir Türk balıkçı teknesine uyarı ateşi açtı. Rus Savunma Bakanlığı olayla ilgili olarak Moskova'daki Türk askeri ateşesini bakanl�
Esed'e bağlı birliklerin Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Bayırbucak Türkmen bölgesine kara saldırısı başlattığı öğrenildi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Batı'nın IŞİD'den çok Esad'ın gitmesine odaklanmasını "büyük bir hata" olarak nitelendirdi.
Pakistan ordusunun, nükleer ve konvansiyonel savaş başlığı taşıma kapasitesine sahip uzun menzilli füze denemesi yaptığı bildirildi.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Suriye'nin kuzeyinde Kürtlerin kontrolündeki Til Temir kasabasında bomba yüklü üç kamyonla düzenlenen saldırıda en az 22 kişinin öldüğünü duyurdu.
Toplamda 25 bin sığınmacıyı şubat sonuna kadar ülkeye getirme sözü veren Kanada, ilk Suriyeli sığınmacı kafilesine merhaba dedi. Havalimanında sığınmacıları karşılayan Başbakan T
Rusya'nın St. Petersburg şehrinin yerel meclis üyesi, Rusların Türkiye'den ev almaları ya da kiralamalarının yasaklanması ve para cezası verilmesine ilişkin bir teklif sundu.
Gözlerin döneceği,herkesin tek hesap vereceği o günde,hangi topluluktan olduğumuzdan çok ne yaptığımız ve neye çağırdığımızdan sorumlu tutulacağız.
Azerbaycan ordusunun, 20 yılı aşkın bir süredir ilk kez Dağlık Karabağ'daki hedefleri tanklarla top ateşine tuttuğu iddia edildi.