Yemen'de Husiler ile devrik lider Ali Abdullah Salih yanlısı birliklerin ülkenin güneyindeki Lahic vilayetine bağlı Kabbayta ilçesinde stratejik önemi haiz Calis Dağı'nı ele geçirdiği bil
24 CHP milletvekili, 10'uncu Yıl Marşı'nın okullarda çalınmasını yasaklayan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'i protesto etmek için Bolu Valiliği’ne yürüdü.
Ünlü spekülatör George Soros, İngiltere'de yapılacak AB referandumu için "Brexit çarpışması hepinizi fakirleştirecek, haberiniz olsun" ifadesini kullandı.
İran İstihbarat Bakanlığı, IŞİD'in İran'a yönelik olarak gerçekleştirmeyi planladığı büyük bir saldırıyı engellediklerini açıkladı.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, ABD başkanının Beyaz Saray'da kira ödediğini ve masraflarını faturalandırdığını söyleyip Başbakan Yıldırım'a seslendi, "ABD tipi başkanlığı getirirsen
Mısır'ın darbeyle iktidara gelen Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi, Etiyopya'nın inşaatı devam eden Hedasi (Rönesans) Barajı ile ilgili yaşanan krizde İsrail'in arabulucu olmasını istedi.
Genelkurmay Başkanlığı, 16 adet F-16 uçağının Suriye sınırında devriye uçuşu gerçekleştirdiğini açıkladı.
Fransa İçişleri Bakanı Cazeneuve, polisin ülkedeki çalışma yasa tasarısına karşı yapılan gösterilerde yorgun düştüğünü söyledi. Perşembe günü protesto gösterisi düzenlemek is
Mısır’da bir mahkeme, Cumhurbaşkanı Abdulfettah el Sisi’nin Kızıldeniz'deki Tiran ve Sanafir adalarını Suudi Arabistan'a verme kararını feshetti.
HDP'li belediyeleri eleştiren Başbakan Yıldırım, "Devletten parayı alacaksınız, terör örgütüne aktaracaksınız. Yemezler. Bu konuda düzenleme de Meclis'e gelecek, yağma yok" dedi.
İsrailli muhalif lider Herzog'un İsrail seçimlerinden önce Abbas'la 1967 sınırlarına dönülmesi konusunda anlaştığı belirtiliyor
MHP lideri Bahçeli, muhaliflerin topladığı ancak Genel Merkez’in tanımadığı tüzük kurultayını eleştirdi: Türk siyasetinde böyle bir kepazelik görülmedi, duyulmadı. Bize düşen oyun
Birleşik Krallık’da bulunan yaklaşık 800 bin Müslüman seçmenin oyu, AB üyeliği ile ilgili referandumun kaderini belirleyecek.
ABD, Bahreyn'in Şii lider Ayetullah Şeyh İsa Kasım'ı vatandaşlıktan çıkarmasına tepki gösterirken, Suudi Arabistan Bahreyn'e destek mesajı yayımladı.
Suriye'de bomba yağdırmaya devam eden Rusya, bu kez fosfor bombalarıyla yerleşim yerlerini vurdu.