Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı 3. yıl özel yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Malazgirt kutlamalarına değinen Erdoğan, Malazgirt'te güneşin altında
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. yıl özel yayınında dış politika ile ilgili soruları yanıtlarken, Myanmar'da yaşanan katliamlara da değindi.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, ABD'nin Kuzey Kore üzerinde 'barışçıl baskıyı' sürdüreceğini söyledi.
Uzman Diyetisyen Pınar Kural Enç, yulaf, kabuklu kuruyemişler, nar suyu, fasulye ve mercimeğin yorgunlukla savaşan enerji deposu besinler olarak ön plana çıktığını söyledi.
24 Ağustos 2016’da başlayan ve 30 Mart 2017’de sona erdiği duyurulan Fırat Kalkanı Harekatı hakkında çok şey söylendi. Başarılı bulanlar da oldu, başarısız bulanlar da. Övenler de o
Angela Merkel hükümetinin İncirlik'ten çekerek Ürdün'de konuşlandırmaya başladığı askerleri için 'dokunulmazlık' talep ettiği, ancak bu isteğin şu ana kadar kabul edilmediği belirtil
ABD’nin desteğinde, Suriye’nin kuzeyindeki PKK yapılanması olan PYD, yeni adıyla YPG, Suriye’nin doğusundaki Rakka şehrinde hastane bombaladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Emniyet Teşkilatı için Hasdal'da yeni bir emniyet külliyesi inşa edileceğini belirterek, burada çok daha verimli ve farklı hizmetler verileceğini söyledi.
Bağdat'ta vatandaşlar, IKBY bağımsızlık referandumunun ülkeyi böleceğinden endişe duyuyor
Trump geçtiğimiz günlerde yeni olduğunu söylediği Afganistan politikasını açıkladı. Buna göre El Kaide, DEAŞ ve Taliban ile mücadele devam edecek; ama Afgan halkının nasıl bir yöneti
Rus senatör İgor Morozov, ABD'nin Ukrayna'daki askeri varlığını artırma planlarına karşı önlem alacaklarını ve sınırı güçlendireceklerini belirtti. Sputnik'e konuşan Morozov, bu çe
ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Rusya'nın Minsk Paktı'na itibar etmediği taktirde Rusya'ya karşı yaptırımların devam edeceğini söyledi.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Pakistan'ın 'ülkesinde barınan çeşitli terör örgütlerine tavırlarını değiştirmediği takdirde' askeri yardımların kesebileceğini açıkladı. Ti
Meral Akşener’in de hazır bulunduğu bir toplantı ile basın açıklaması yapan Koray Aydın MHP’den istifa ederek yeni partiye geçeceğini açıkladı.
ABD'nin BM Daimi Temsilciliği, Esed'in korku saltanatı sürmeye ve kendi halkına karşı kimyasal silah kullanmaya devam ettiğini ancak ABD'nin bu konuda tolerans göstermeyeceğini bildirdi.