Avrupa Birliği'nin (AB) dijitalleşme alanında öncü ülkesi Estonya, dijital ortamda olası tehdit ve saldırılara karşı farklı ülkelerde "dijital büyükelçilikler" kurmaya hazırlanıyor.
Birleşmiş Milletler, 4 Nisan 2017'de Han Şeyhun'a yapılan kimyasal silahlı saldırının Suriye Rejim güçleri tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı.
Rus askeri uzman Aleksandr Jilin, NATO'nun Türkiye ile Rusya arasındaki S-400 anlaşmasına ilişkin açıklamasını değerlendirdi.
Cumhuriyetin 94. yılı kutlamaları kapsamında yapılacak Atatürk Koşusu nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.
Başbakan Yıldırım, Türkiye ile Özbekistan arasında gelişen ilişkilere yönelik değerlendirmelerde bulundu.
Güney Kore’nin Mısır’a bağışladığı fırkateynin bugün İskenderiye'de donanmaya teslim edildiği bildirildi.
Kartepe Zirvesi'nin 26 ülkeden 187 konuşmacının katılımıyla Kocaeli'de başladığı bildirildi
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, sahte şirketler üzerinden dolandırıcılığı engellemek amacıyla web sitesi üzerinden yeni bir uygulama başlattı. Bakan Tüfenkci, "Artık herkes T.C. kimlik
ABD ve terör örgütü PKK/PYD'nin şiddetli saldırıları ve DEAŞ'la çatışmalarında harabeye dönen Suriye'nin Rakka kenti, yağmalanıyor. PKK/PYD teröristleri, kent sakinlerinin evlerine d�
Irak ordusunun Suriye sınırındaki Rabia Sınır Kapısı'nda kontrolü sağlığı bildirildi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında 1 yıla kadar hapis cezası istendi.
Başbakan Yıldırım, "Iraklı kardeşlerimizin sevinci bizim sevincimiz, üzüntüsü bizim üzüntümüzdür. Bu nedenledir ki Türkiye, Irak'ın toprak bütünlüğünün ve siyasi birliğinin mut
Avrupa Parlamentosu'nda bazı üyelerin kadın çalışanlara cinsel taciz ve sözlü saldırıda bulunduğu iddiaları üzerine acil oturum düzenlendi. Son dönemde AP ve bağlı kurumlarda cinsel s
2010 KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin 102'si asker eşi 105 sanığın yargılandığı davada, tutuklu 11 sanığın tahliyesi kararlaştırıldı.
Başbakan Yıldırım, Ege Ekonomik Forumu'nda konuştu.