Almanya'da kurduğu şirketle biyoteknolojik ilaçların üretiminde kullanılan teknolojik altyapıyı tasarlayan Dr. Aziz Çaylı, bu şirketteki hisselerini devrettikten sonra yerli teknoloji geli�
AKFA Holding'e bağlı şirketler ile Fi Yapı'nın da bulunduğu 22 şirkete, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.
İran Devrim Muhafızları Hava-Uzay Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Emir Ali Hacızade, İran’ın 2 bin kilometreyi aşacak menzilde füze üretmeyeceğini belirtti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6 askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı Şırnak’a gelerek, çatışmanın olduğu bölgede incelemelerde bulunarak, Devlet Hastanesi’nde tedavi göre
Fransız Le Figaro gazetesi derlemiş, çıkarımını da manşet yapmış: “Europe: le grand retour des frontieres”. Türkçesi: Avrupa: sınırlara büyük dönüş... AB’yi kurup sınırları g�
İstanbul Başakşehir'de bir şantiye alanda temel kazma işlemi sırasında devasa istinat duvarı çöktü.
Esed/Hamaney ordusu ile Rusya tüm dünyanın gözü önünde Halep'te katliamlarını sürdürürken yine tüm dünyanın kahrolası sessizliği ve tepkisizliği de devam ediyor.
ABD'nin Charlotte kentinde salı günü Keith Lamont Scott'ın polis tarafından öldürülmesi üzerine başlayan protestolar 4. gününde de devam etti.
Diyanet işleri başkanlığının yapacağı tarihi toplantıya çağrılacak cemaatler ve tarikatlar belli oldu.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,15 Temmuz darbe girişimiyle Türkiye topraklarının iki devlete verilmenin hesapları yapıldığını belirterek, “Bu işgal girişiminin sonunda hedeflenen şey Erm
Venezuela'da devam eden ekonomik kriz nedeniyle fırınlarda ekmek bulunmuyor, halk açlıkla boğuşuyor.
Uzay keşfi politikasında Batı'yla yarış halinde olan Çin, 500 metre genişliğinde olacak Aperture Spherical Radio Telescope (FAST) adlı dev teleskopun faaliyete geçtiğini duyurdu.
Selahattin Demirtaş, Kürtçe bilmemesini "Bu Türk Devleti'nin utancıdır" sözleriyle açıkladı.
15 Temmuz gecesi Türkiye demokrasisine yapılan darbe girişimi senaryolara konu olmaya devam ediyor.
Yasin Börü, Ahmet Dakak, Riyat Güneş ve Hasan Gökguz'un öldürülmesine ilişkin 41 sanığın yargılanmasına yarın devam edilecek