Japonya hükümeti Cuma günü yapacağı oturumda İran'a karşı yaptırımları iptal edecek.
IŞİD Irak’ın Ninova eyaletindeki miladi 6. Yüzyılda yapılmış Aziz İlya manastırını yerle bir etti
Brent ham petrolünün varil fiyatı 29 doların altına düşerken, ABD ham petrolünün varil fiyatı da 28 doların altını gördü.
İngilizce yayın yapan Dabiq dergisinin iddiasına göre, IŞİD 'Cihatçı John' lâkaplı üyesinin öldüğünü doğruladı.
Çatışmanın kuralları ve araçları tamamen değişirken, sadece stratejik düşünce ve silahlanma planlarını değil, aynı zamanda eğitim programları ve planlarını da yeniden gözden geçi
Bu soğuk kış gününde, bir ihtiyaç sahibinin duasından daha sıcak bir sığınak bulamayız. Sığınağa koşun Müslümanlar. Lütfen sırayı bozun ve acele edin.
Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayberpaktunhuva eyaletinin Çaharsada kentinde, silahlı bir grup Baça Han Üniversitesi'nin kampüsüne saldırdı.
Pakistan'da en az 3 kişi Baça Han Üniversitesi'ni hedef aldı. Üniversite yerleşkesinden patlama ve silah sesleri yükseldi. Reuters'a göre 1 kişi öldü, en az 50 kişi de yaralandı.
AİHM, askeri mahkeme kararı ile Nokta dergisinin aranmasının insan hakları ihlali teşkil ettiğine hükmetti.
Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Prof. Şaban Ali Düzgün, IŞİD’e dini yanıtın nasıl verilebileceğini anlattı. İslam âlimlerinin IŞİD ile baş etmeye çalışırken neden z
İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, İran için IŞİD'i işaret ederek, tartışılacak sözler kullandı...
İran’ın nükleer programıyla ilgili Birleşmiş Milletler’in daimi üyesi beş ülke ve Almanya (P5+1) arasında yapılan müzakereler sonuç verdi, İran üzerindeki ambargolar kalktı.
Uluslararası Af Örgütü, Irak'ın kuzeyindeki Kürt Peşmerge güçleri ile milis grupların 'bölgedeki Arapları uzaklaştırmak için' binlerce evi planlı bir şekilde yıktıklarını belirtti
BM’nin Şam ofisinde çalışan yetkili Esed’in zulmünü ve kendilerine yaptığı baskıyı ortaya çıkardı. Madaya’yı aylar öncesinden bildiklerini söyleyen yetkili, “Hazırladığımız i
Mardin Nusaybin’de terör örgütü PKK tarafından kullanılmaya başlanan, uzaktan kontrolle görüntü kaydeden hava aracı droneların asker ve polisi taciz ettiği ortaya çıktı.