Körfez ülkelerinden Bahreyn, Suudi Arabistan'la birlikte Suriye'de savaşması için asker göndermeye hazır olduklarını açıkladı.
Diyarbakır'da polise el yapımı patlayıcı atmak isteyen 19 yaşındaki S.T.'nin patlayıcının elinde patlaması sonucu sol kolu koptu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Mardin'de açıkladığı "Terörle Mücadele Eylem Planı"nın ne anlama geldiğini gazeteciler, akademisyenler ve güvenlik uzmanları Al Jazeera’ya değerlendirdi.
BM Genel Sekreteri Ban, İsrail - Filistin sorunu hakkında konuştu: Ben dâhil, dünya liderlerinin, bu sorunun çözümünde ilerleme sağlayamamış olmasından dolayı zaman zaman kendimi suçlu
Rusya ve Esed rejiminin Suriye’deki sivilleri bombalamayı derhal durdurması gerektiğini söyleyen ABD Dışişleri Bakanı Kerry, "Önümüzdeki günlerde Suriye müzakerelerinde kimin ciddi olup
Demirtaş'ın geçtiğimiz gün yaptığı 'halkı sokağa çağıran' eylem çağrısına yurdun hiç bir yerden destek gelmedi.
Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavlo Klimkin, Kırım Yarımadası ile ilgili görüşmelere Türkiye’nin de katılması gerektiğini söyledi.
İzmir'de üniversiteye bomba atanların aynı okulun öğrencileri olduğu belirlendi.
Cizre'de PKK yandaşları, kanlı elbise giydirdikleri örgüt yöneticisini tabuta koyup "cenazemiz var" diyerek kaçırmak istedi.
Diyarbakır'da yüzleri maskeli bir grup, alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park’a el yapımı patlayıcılar ve taşlarla saldırdı.
Evrendeki en parlak galaksilerden biri, ortasındaki dev kara delik nedeniyle yavaşça parçalanıyor.
Yabancı yatırımcı 1.5 milyar dolar bozup TL'ye geçince dolar TL karşısında 2 günde yüzde 2 eridi.
Amerikalılar genelde hayata karşı olumlu yaklaşımlarıyla bilinirler fakat Kasım ayındaki başkanlık seçimleri yaklaştıkça anketler Amerikalıların giderek daha öfkeli bireyler olduklar�
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın 'Türkiye Suriye'de askeri operasyonlara hazırlanıyor' iddiası için "gülerek karşılıyorum" dedi.
Cafer Gizli’nin cenazesi töreninde konuşan Hüdapar Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, olayın sorumlusunun devlet olduğunu söyledi.