Uzun bir süredir İstanbulluların merakla beklediği Sefaköy-Başakşehir Havaray sistemi yerine metro ve hafif raylı sistemin yapılacağı açıklandı.
Rusya’da yabancı basın kuruluşlarının 'yabancı ajan' olarak tanınmasını öngören yasal değişiklikler onaylandı.
Irak'ın Kerkük kentindeki birçok semte ve ana caddeye güvenlik önlemleri kapsamında yıllar önce konulan beton bloklar kaldırılıyor.
FET֒den tutuklanan işadamı Osman Kavala ile eski CIA danışmanı Henri Barkey’in ‘görüşmedik’ yalanını HTS kayıtları çürüttü.
Gaziantep'te, 9 yıldır kanser tedavisi gören 11 yaşındaki Mehmet, servisin altında kaldıktan sonra kaldırıldığı hastanede can verdi.
İhvan lideri Bedii hakkında ikinci kez kesinleşmiş müebbet hapis cezası verildi
Yunanistan'da 7 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin ardından OHAL ilan edildi. Öte yandan selde 10 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
İran’ın dini lideri Ayetullah Hamaney’in resmi başdanışmanı Ali Ekber Velayeti 'Bugün bölgede varlar ama bir gün buradan ellerini ayaklarını çekecekler' dedi.
Türkiye dün başına 4 milyon lira ödül konulmuş bir teröristin öldürüldüğü haberini öğrenmişti. O isim PKK'nın 5'li yürütme konseyinde bulunan Delal Amed kod adlı Hülya Eroğlu'da
Suriye'de Esed rejiminin Rusya ve İran desteğiyle DEAŞ'tan aldığı Deyrizor'un merkezinde yüzlerce sivil, kuşatma altında kaldı
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, sonuçsuz kalan Kıbrıs müzakerelerine ilişkin, "Kıbrıs Türk halkının onay vermeyeceği bir çözüm mümkün değildir." dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Fıskiyenin ününü bilemiyorum. Geçen Sayın Bakanımız geldiğinde trafikte bir sıkışıklık oldu. Araçların manevra yapamaması yönü
Afrika ülkesi Zimbabve'de geçtiğimiz günlerde yaşanan görevden almanın ardından ordu sokağa indi ve devlet televizyonundan bildiri okudu.
Avusturyalı ressam Ferdinand Georg Waldmüller'in 1850-1860 yıllarında yaptığı tabloda resmettiği bir kadın figürü şaşırtıyor. Sosyal medyada tablodaki kızın elinde akıllı telefon ol
Başbakan Yıldırım ile oğulları, Oda TV'de yayımlanan haberlerde "kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu" gerekçesiyle, 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı