Yerel seçimde Güneydoğu'da Ak Parti ve HDP'nin ardından üçüncü parti olan HÜDA-PAR seçim hazırlıklarına başladı. Parti tabanındaki eğilim bağımsız adaylarla girme yönünde.
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, 'İsrail ile mücadele ediyoruz ve Allah'ın izniyle etmeye devam edeceğiz' dedi.
Suriyeli muhalifler, İran'ın Suriye'deki askeri varlığının aşikâr duruma geldiğini belirterek BMGK’dan 'uluslararası hukuka aykırı' işgale son verecek bir karar almasını istedi.
Komünizmle yönetilen Küba'da halk, alışverişte temel ihtiyaçlarını karşılamak için devlet tarafından bütün vatandaşlara verilen 'libreta de tacimiento' adlı karneleri kullanıyor.
YPG Medya sözcüsü 'Türkiye Süleyman Şah'taki askerler için yardım istedi' dedi.
Bursa-Mudanya karayolunda 100'e yakın araç, iki ayrı zincirleme trafik kazasına karıştı.
Hamas Sözcüsü Salah el-Berdevil, Gazze ve Hamas'ın, İsrail ordusundan başka bir orduyla askeri mücadeleye girmeyeceğini söyledi.
Eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Ankara’dan milletvekili aday adaylığı için AK Parti Genel Merkezi’nde başvurusunu yaptı.
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çıkan çatışmada Azerbaycan ordusundan Zelimhan Cavadov isimli bir askee şehit oldu.
“Karı-koca kavgasıdır dedik, polise haber vermedik.” Verilseydi, 17 yıllık eşi tarafından 52 parçaya ayrılarak öldürülen Kübra Kart belki hayatta olacaktı. Sosyolog Tuba Demirci Yılma
Yeni Şafak yazarı Markar Esayan, İstanbul'dan milletvekilli aday adaylığı için başvurusunu yaptı.
Mersin'deki Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili soruşturmada tüm deliller toplandı. Soruşturmaya ilişkin iddianame için Ankara'dan gelecek otopsi raporu bekleniyor. Soruşturmaya bakan savcının,
Meclis Genel Kurulu’nda İç Güvenlik Paketi’nin görüşülmesi için toplanılan üçüncü günde kavga bir yanlış anlamayla başladı. Meclis Başkan Vekili Sadık Yakut, HDP’li Adil Zozani�
İstanbul'da Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımı devam eden yaya üstgeçidinin prefabrik kirişlerinin konulması çalışmaları nedeniyle, TEM Otoyolu'nun Ankara-İstanbul yönü, Cumartesi
Muğla’ da 12 Mayıs 2010 tarihinde meydana gelen olayda üniversite öğrencisi Şerzan Kurt’ u silahla öldürdüğü suçlamasıyla 2 yıl önce 8 yıl hapis cezasına çarptırılan polis memuru