İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'in Amerikan menşeli tüketim mallarının ithalatını eleştirmesinin ardından İran, ABD'den otomobil ithalatını yasakladı.
Halep'te ateşkes konusunda uzlaşmaya varılmasına rağmen, Esad güçleri kentin güneyine varil bombalı saldırı düzenledi
Başbakan Davutoğlu, olağanüstü kongrede olmayacağını, milletvekili olarak partide kalmaya devam edeceğini açıkladı. Davutoğlu, ''Er refik kable't tarîk, yoldan önce yol arkadaşı yani.
TMO Genel Müdür Yardımcısı Ünal, yaklaşık 3 yıldır sürdürülen ekmek israfının önlenmesi kampanyası ile ekmek israfında ve tüketiminde ciddi bir azalma kaydedildiğini, böylelikle e
Ziya Kazıcı’nın 'Osmanlı Vakıf Medeniyeti' isimli kitabı, Osmanlıda vakıfların nasıl bir gelişme gösterip zirve noktaya çıktığını, vakıf medeniyeti denebilecek seviyeye ulaştığ�
Eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, açıklamada bulundu.
Yasa dışı yollardan Avrupa'ya geçmeye çalışan göçmenlerin umuda yolculukları, denizde olduğu gibi karada da hız kesti.
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi 22 Mayıs olarak açıklandı. Kongrenin Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda yapılacağı öğrenildi.
AK Parti Genel Başkan Danışmanı Hayati Yazıcı 'Bunlar olağan dışı gibi görünen olağan şeyler. Sorunları tasfiye edecek olan en önemli karar organı büyük kongredir' dedi.
Fransa'da gelecek yıl yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için, Senegal doğumlu bir Müslüman olan Rama Yade, aday oldu.
Hürriyet yazarı Murat yetkin bugünkü yazısında, gündeme damgasını vuran Başbakan Davutoğlu'nun istifa sürecini ve Ak Parti'nin kongre kararını değerlendirdi.
Son zamanlarda artan hacklenme olaylarına Katar Ulusal Bankası da dahil oldu. Sistemlerindeki bir açık üzerinden müşteri bilgilerinin çalındığını bildiren Katar Ulusal Bankası, yaklaşı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, "Erken seçim olasılığını yok olarak görüyorum, 2019'a kadar güvenli bir şekilde gidilecektir" dedi. Ertem, ekonomi kurumlarına atamaların da '
Bütçe verilerini manipüle etmekle suçlanan Brezilya Cumhurbaşkanı masum olduğunu ve mücadele etmeye devam edeceğini söyledi
Bangladeş'te Yargıtay, ülkenin en büyük İslamcı partisi Cemaat-i İslami'nin lideri Rahman Nizami hakkındaki idam cezasını onayladı.