Mısır Dışişleri Bakanı Şükri, İsrail'in Filistinli çocukları öldürmesinin terör olup-olmadığıyla ilgili soruya insanlık dışı bir cevap verdi
FETÖ'nün darbe girişiminin ardından alınan karar gereği, zırhlı birliklerin taşınma işlemi başladı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius ile bir araya geldi. İki bakan ortak basın toplantısı düzenledi.
Zengin iş adamlarından Fikret İnan geldiği adliyeden kaçtı, polis şimdi her yerde kendisini arıyor
Dünkü "FETÖ ve PKK ile mücadeleyi içeride kazandık dışarıda kaybediyoruz" başlıklı yazıma çok sayıda geri dönüş oldu.
Pakistan Dışişleri Bakanlığı, Van, Bitlis, Diyarbakır ve Elazığ'daki PKK saldırılarını şiddetle kınadı.
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdad, Türkiye’yi İran ve Rusya’nın tavsiyelerini dinlemesi konusunda uyardı.
İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'ün Türkiye'ye yönelik iftirasının ardından Atatürk Havalimanı'ndaki bilbordlar dikkat çekti. Tacizin en yoğun yaşandığı ülkenin İsveç ol
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, 4 Amerikalının serbest bırakılması karşılığında İran'a geri ödemesi yapılan 400 milyon doların "karşılıklı güvensizlik" nedeniyl
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye ve Rusya'nın Suriye konusunda yapıcı ve olumlu bir çalışma yürüttüğünü söyledi.
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov, Dışişleri Bakanı Lavrov'un Türkiye'yi ziyaret edeceğini belirterek, "Ziyaret tahminen kasım ya da aralık ayında olabilir." dedi.
Batı medyası, Türkiye'ye karşı yürütülen ahlaksız algı operasyonuna İsveç Dışişleri Bakanı Wallstörm'ün destek vermesinin ardından dış basın da çirkin kampanyaya katıldı.
KHK kapsamında 38 bin kişi tahliye edilecek, devlete karşı işlenen suçlar kapsamı dışı bırakılırken adi suçluların tahliyesi endişelere neden oldu
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yarın Tahran'a gideceği iddiaları var. İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif geçtiğimiz hafta Cuma Ankara'daydı.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın Suriye’deki hedefleri vurmak için İran'ın hava üssünü kullanmasını “talihsiz bir durum” olarak değerlendirdi.