PKK'lı militanların saldırıları nedeniyle Diyarbakır, Mardin ve Şırnak'ın 12 ilçesinde son 4 ayda 40 kez sokağa çıkma yasağı uygulandı.
Gazze'de İsrail adına casusluk yapmakla suçlanan bir Filistinlinin idam cezasına çarptırıldığı bildirildi.
İran'da 'aşırılıkçılar' olarak nitelediği gruplara tepki gösteren İran eski cumhurbaşkanı Rafsancani, Hamaney'in görevde olduğu dini liderlik makamının yapısına ilişkin de eleştire
AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Türkiye'nin bir şeriat devleti tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, 26 sanıklı Hrant Dink cinayetine ilişkin yeni davanın, İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ana dava dosyasıyla birleştirilmesine karar verdi
İran'da trafik polisleri kıyafet yönetmeliğine uygun başörtüsü giymedikleri gerekçesiyle son sekiz ayda binlerce kadın sürücünün aracına el koydu.
AB ile açılan 17. fasılın ardından Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin para birimi olan euroya geçiş sürecinin hızlanacağı öğrenildi.
Moskova-Ankara krizinin ardından Rusya’da toplumda yükselen Türkiye karşıtlığını dindirmek adına Kremlin’den somut adım geliyor.
ABD Müslüman Toplumlar Özel Temsilcisi Zafer'i kabul eden Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Görmez, insanların ilahi dinleri amaçlarından saptırıp şiddet aracı olarak kullandıklarını s
L. Moskova'nın Fenerbahçe ile eşleşmesinin ardından Ruslar'dan şok eden açıklama geldi.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin yarınki Moskova ziyaretinde Rus savaş uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye ile gerilimin giderilmesini ele alacağı bildirildi.
Mardin Valiliği, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Dargeçit ilçesinde 6 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı.
Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde görev yapan öğretmenlere, 'hizmet içi eğitime' alındıkları ve bu eğitime memleketlerinde katılabileceklerinin bildirilmesinin ardından öğretmenle
Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne katılım müzakerelerinde 17. fasıl açıldı. "Ekonomik ve Parasal Politikalar" faslı, üye ülkelerde daha güçlü ekonomik yapı oluşturulmasını ve ekonomik k
Henüz 19 yaşındayken ülkesindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli Alhussain, 21 yaşında iş kadını olarak başarılı işlere imza attı.