Sahte diplomalı öğretmenlere yönelik başlatılan çalışmada Trabzon’da bir öğretmenin sahte diplomayla 20 yıldır görev yaptığı iddia edildi.
18 aylık Filistinli bebekle birlikte anne ve babasının da öldüğü kundaklamanın en önemli tanığına ait evde yangın çıktı. Filistinliler, olayla ilgili olarak Yahudi yerleşimcileri suç
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı PKK'nın üst düzey yöneticileri hakkında kırmızı bülten talep etti
Aralarında HDP Buca ve Konak ilçe başkanlarının de bulunduğu 19 kişi, Nevruz kutlamaları bahanesiyle eylem yapacakları iddiasıyla gözaltına alındı.
PYD, kontrolündeki bölgelerde yaşayan Arap ve Türkmenleri zorunlu göç, keyfi tutuklama, zorla askere alma gibi uygulamalara tabi tutuyor.
MHP eski milletvekili Meral Akşener, Samsun’da yaptığı mitingde iktidar oldukları takdirde PKK’nın belini 6 ayda kıracaklarını iddia etti.
CHP’nin terör seviciliği bir kez daha kendisini gösterdi. CHP'li Tanrıkulu, PKK operasyonlarında gözaltına alınan avukatlara destek oldu.
Ankara'daki saldırıyla ilgili tutuklanan şüphelilerden saldırının planlayıcısı olduğu iddia edilen Vahit Ayçil'in kardeşi, olayın nasıl olduğunu anlattı.
Suriye’de önemli gruplardan biri olarak bilinen Ahrar'uş Şam Hareketi Taksim’deki saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.
AK Parti, Beyoğlu'ndaki saldırıda hayatını kaybeden İsrail vatandaşlarını hedef alan üyenin partiyle ilişiğini kesti
"Suriye İçin Amerikan Yardım Koalisyonu" tarafından Suriyeli sığınmacılara kucak açan Türkiye'ye "İnsani Yardım Ödülü" verildi
Türkiye, 6 milyon 495 bin 239 kişiden oluşan yaşlı nüfusuyla, Danimarka, İrlanda, Yeni Zelanda ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin de aralarında bulunduğu 61 ülkenin nüfusunu geride bıraktı
ENKS üst düzey liderleri, "PYD'nin gündeme getirdiği tek taraflı, uluslararası ve ulusal çapta kabule ihtiyaç duyan federasyon ilanını ENKS olarak hiçbir surette kabul etmiyoruz" diye konu�
İstanbul valisi Vasip Şahin, yaralıları ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "Alman Konsolosluk uyarısıyla, bu saldırının alakası yok" dedi.
Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen canlı bomba saldırısında ölen ve yaralanan vatandaşlarla ilgili Birleşmiş Milletler'den bir kınama geldi