Sabah Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, hükümetin TSK yetkililerinin şehirlerde PKK ile mücadele konusunda talepleri değerlendirdiğini belirtti.
KKTC koalisyon hükümetine onay verdildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İran Devlet Başkanı Ruhani arasındaki görüşmeler sonunda 10 milyar dolarlık anlaşma bekleniyor
Diyarbakır Valiliği, İl Jandarma Komutanlığının PKK'ya yönelik devam eden operasyonlarına ilişkin gelişmeleri ve örgütün sığınağından ele geçirilen malzemelerin listesini basınla
Avrupa Birliği Dışişleri Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini en üst düzey görüşmeler için Iran'da.
İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehkan'ın, Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere 26 Nisan'da Rusya'nın başkenti Moskova'da gideceği belirtildi.
Diyarbakır'ın Hani, Çınar ve Mermer ilçelerindeki bombalı saldırıları düzenleyen PKK'lılar yapılan operasyonda öldürüldü.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'da Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti. İkili görüşmenin ardından Türkiye - İran YDİK oturumuna geçilecek.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AK Parti'nin, farklı firmalara yaptırdığı son anketlerde oy oranı yüzde 3 artırarak yüzde 52-53 düzeyine çıkardığını bildirdi.
Esed'in İran ve Rusya'nın desteğiyle Halep'e gerçekleştireceği kanlı operasyon öncesi İranlı Komutan Kasım Süleymani Moskova'ya gitti.
Perinçek, 'CHP, PKK ile mücadeleyi kabul etmiyor Ben de yazılı belgesi var' dedi.
Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, mülteci sorununa dikkat çekmek için Midilli adasına gitti. Ekümenik Patrik Bartholomeos ve Yunanistan Başbakanı Tsipras'ın da eşlik ettiği Papa, dön
1994 senesinde Ruanda'da Hutu ve Tutsi kabileleri arasında nefreti körükleyerek soykırım ve zulme kapı açmak suçlarından üst düzey bir politikacı ömür boyu hapse mahkum edildi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Avrupa Parlamentosu tarafından hazırlanan Türkiye raporunu eleştirdi.
Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'nin dokunulmazlık önerisine 'evet' diyeceğini açıklamasının ardından CHP'de çatlak sesler yükselmeye devam ediyor.