Suriye’de insanlık suçlarının sonu gelmiyor. Rejime bağlı savaş uçaklarının İdlib’de kimyasal silahlarla saldırı düzenlediği bildirildi. Aralarında çocukların da bulunduğu onlarca
Esed rejiminin Suriye'nin kuzeyindeki İdlib'e klor gazıyla düzenlediği saldırı sonucu aralarında çok sayıda çocuğun da bulunduğu 105 sivil hayatını kaybetti, yüzlerce kişi ise yaraland
Güvenlik güçlerince, Suriye sınırında yurda yasa dışı yollarla girmeye çalışırken yakalanan Çeçen uyruklu kişinin çantasında, patlayıcı düzeneği ve iki el bombası bulundu.
FETÖ soruşturmasında iş adamları Hacı, Memduh ve Şükrü Boydak, Hamdi Kınaş, Halit Gazezoğlu'nun da aralarında bulunduğu 68 kişinin yargılandığı davanın 3. duruşması başladı.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, İSU Genel Müdürlüğü inşaat alanında yapılan kazı çalışmaları sırasında bulunan ve Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen lahit mezar sayısı 5'e yüks
FETÖ'nün medya yapılanması davasında 21 kişiye tahliye kararı veren Mahkeme Başkanı İbrahim Lorasdağı ve hakimler Barış Cömert ile Necla Yeşilyurt Gülbiçim'in de aralarında bulundu�
İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te geçen ay İslam'ın kutsallarına yönelik 99 kez ihlalde bulunduğu belirtildi.
Akıncı Üssü’ndeki ‘baş FET֒cü’nün kalkışma gecesi bombalama emirlerini veren Albay Özçetin olduğu ortaya çıktı. Darbecinin aracında 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün evini gösteren
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş tutuklu bulunduğu Edirne cezaevinden bir mesaj yolladı.
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Hakan Şükür ve Arif Erdem’in Galatasaray’dan ihracı hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu.
Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nin bulunduğu yerleşkede hafriyat çalışmaları sırasında 1 işçi göçük altında kaldı.
FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz günü derdest edilerek, Akıncı Üssü'ne getirilen Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın, kendisine ikinci bildiriyi okutmaya çalışan darbecile
Edinilen bilgilere göre, AK Parti'nin kurduğu çadıra gelen üç kişi, masa ve sandalyeleri devirip broşürleri etrafa saçarak saldırıda bulundu .
Beyaz Saray Sözcüsü Spicer, “Esed konusunda, şu an bulunduğumuz nokta itibarıyla kabul etmek zorunda olduğumuz bir siyasi gerçeklik var” şeklinde konuştu.
Almanya Dışişleri Bakanı, Deniz Yücel'in Türkiye'de PKK propagandasından tutuklu olmasını eleştiren açıklamalarda bulundu.