Rüzgâra yön değiştiren bir alçak, "diyalogcu" taifesinden Mısırlı Amr Halid, "Kuran diyalog kitabıdır ve tüm dinlerle Budizm dahil diyalog kurulmalı" deyince muhabir, "Müslüman Kardeşl
Sayın sürücüler, yaya geçitlerinden geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara ilk geçiş hakkını vermemenin cezasının 488 TL olduğunu biliyor musunuz?
Ordu sahile yapılmış bir cehalet abidesi! Doğaya saygı yok, manzarasını çaldığı insanlara saygısı yok! Paraya odaklanılmış, saygıyı hiçe saymış bir proje.
İsrail'in istihbarat servisi Mossad'ın başkanı Yossi Kohen’in, Birleşik Arap Emirlikleri’yle (BAE) ilişkileri normalleştirmek için ülkenin yetkilileri görüştüğü bildirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle düzenlenen programda konuştu.
Tarihte bugün yaşanan olaylar arasında; Milletvekili Merve Kavakçı’ya Başörtülü olduğu için TBMM’de yemin ettirilmemesi, Demokrat Partinin 1954 seçimlerini kazanması, Usame Bin Ladin�
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TRT’nin kuruluş yıldönümü ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
Hüseyin Akın- Milli Gazete
Süleyman Seyfi Öğün- Yeni Şafak
Ali Saydam -Yeni Åžafak
ABD Merkez Bankası Fed, nisan-mayıs toplantısında politika faiz oranını piyasa beklentileri doğrultusunda değiştirmeyerek sabit tuttu.
İstanbul'da, güvenlik güçlerinin uyarılarına rağmen Taksim Meydanı'na gitmek isteyen ve polise mukavemette bulunan 137 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
ABD Savunma Bakan Vekili Shanahan'ın, Venezuela'daki gelişmeler nedeniyle Avrupa ziyaretini iptal ettiği bildirildi.
ABD Kongresinin başörtülü ilk Müslüman üyesi Ilhan Omar, 'Yahudi toplumu antisemitizm ile hedef alan birçok insan, Müslüman toplumu da İslamofobi ile hedef alıyor.' dedi.
İran Petrol Bakanı Zengene, 'ABD ve iki komşu ülke İran'ın petrol ihracatını sıfırlamak istiyor. Bu arzu uygulamada gerçekleşemeyecek ham bir hayaldir.' dedi.