Bosna Hersek'te deprem nedeniyle kentteki bir madende göçük oluştu.
Afrika'nın batısında etkili olan salgın şimdiye kadar iki bine yakın kişinin hayatına mal oldu. Uzmanlar virüsün 20 bin kişiye daha bulaşmasından endişe ediyor.
İran ile nükleer sorunun aşılması konusunda kritik bir evreye girildi. Cenevre, Viyana ve New York'ta düzenlenen toplantılarda ilerleme sağlanmaya çalışılıyor.
BDDK, Cemaat'in bankası olarak bilinen Bank Asya’dan, yönetim ve hissedar yapısını değiştirmesini isteyebilecek.
İki ABD’li gazetecinin öldürülmesinin ardından İslam Devleti örgütü, ABD’de büyük bir tehdit olarak algılanıyor. Uzmanlar, örgütün etkisiz hale getirilebilmesi için Suriye’ye bir h
Gazze'deki molozların kaldırılması için acilen 30 milyon dolara ihtiyaç var.
Galler’deki zirve öncesinde konuşan NATO Genel Sekreteri Rasmussen, NATO ülkelerinin, Bağdat yönetiminin IŞİD’e karşı herhangi bir destek talebini ciddi şekilde değerlendireceğini söyle
Ferguson polis teşkilatı hakkında kapsamlı bir soruşturma başlatılacak.
Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, NATO Zirvesi için geldiği Galler'de bugün Batılı liderlerle bir araya gelecek.
NATO üyesi ülkelerin liderleri Galler’in Newport şehrinde bir araya geliyor. İki günlük zirveye Ukrayna krizi ve Rusya'ya karşı alınacak önlemlerin damga vurması bekleniyor.
ABD ve İran, Cenevre’de nükleeri sürdürüyor. Ekim ayına kadar kapsamlı bir anlaşmaya varılması hedefleniyor.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cuma gününe kadar Ukrayna ve Rusya yanlısı isyancılar arasında bir barış anlaşmasına varılmasını umduğunu söyledi.
İlk oturumda Filistin, Libya ve Irak'taki gelişmeler ele alındı.
IŞİD'in ikinci bir Amerikalı gazeteciyi öldürmesinin ardından konuşan ABD Başkanı Obama, Washington'ın amacının IŞİD ile sonuna kadar savaşmak olduğunu açıkladı.
Ukrayna Cumhurbaşkanlığı'nın, Rusya ile ülkenin doğusundaki Donetsk'te ‘kalıcı ateşkes’ kararı alındığı açıklamasına, Rusya'dan düzeltme geldi. Kremlin, çatışmanın bir tarafı