AFP'nin ülkelerin resmi rakamlarından derlediği sayıya göre, Mina'daki izdihamda ölenlerin sayısı en az 1791. Suudi Arabistan'ın açıkladığı resmi rakam sadece 769.
Mitinglerine bir süre ara veren siyasi partilerin sosyal medya hesaplarındaki hareketlilik artmaya başladı.
Kosova'nın 15 yıldır ikiye bölünmüş şehri Mitrovica, yapılan müzakereler sonrasında, şehrin ortasındaki köprünün yeniden geçişlere açılması ile biraraya geliyor
Suriye'de 2011'in Mart ayında başlayan rejim karşıtı gösteriler vekâlet savaşalarını da içine alan bir iç savaş hâlini aldı. Al Jazeera'ye konuşan Orta Doğu uzmanı Richard Falk, "Ben
İran Devrim Muhafızları üyesi bir albay, Suriye'de öldürüldü.
Afganistan'da bir ABD F-16 uçağının açılan ateş sonucu büyük hasar aldığı belirtiliyor
Yemen'de operasyonlarını sürdüren Suudi Arabistan, yanlışlıkla kendi müttefiğini vurdu.
Ürdün’ün talebiyle Filistin konulu olarak cuma günü acil toplanan BMGK, yine İsrail tarafının kartondan grafikle ikna çabalarına sahne oldu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu katıldığı bir canlı yayında, Ankara patlamasını gerçekleştiren canlı bombalardan birinin kimliğinin kesinleştiğini söyledi.
Zira o, Mekke müşrik toplumunun bir ferdi olmaktan çıkmış, vahyi ile hayatı okuyan Allah’ın kulu olmağa doğru hicret başlamıştı
İsrail'in güneyindeki Birşeba kentinde bulunan terminalde silahlı saldırı oldu, biri asker 2 kişi öldü. Aralarında güvenlik güçlerinin de olduğu 11 İsrailli ise yaralandı.
Sloven – Hırvat sınırında bekleyen binlerce kişiye kapılar aralandı
Mısır'da seçimlerde herhangi bir güvenlik ihlali olmadı ancak katılımın çok düşük olması dikkat çekti
Almanya'nın Köln kentinde bugün yapılan Köln Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini göçmen karşıtı bir kişinin saldırısına uğrayan bağımsız aday Henriette Reker kazandı.
İsrail’in güneyinde Berşebaa kenti merkezindeki otobüs garında Filistinli bir saldırganın çevreye ateş açması sonucu bir İsrailli asker öldü. Adının Asam el-Arac olduğu belirtilen ş