Romanya'nın başkenti Bükteş'te bir gece kulübünde patlama meydana geldi.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ve Radyo Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) belirlediği bazı yayın yasaklarının, bu gece yarısından itibaren başladığı bildirildi.
Batı Şeria'da Filistinli 8 aylık bir bebeğin İsrail askerleri tarafından atılan göz yaşartıcı gaz nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.
NATO bünyesinde oluşturulan ve Paris metrosundaki testleri geçen canlı bomba teşhis sisteminin bir benzerini, TÜBİTAK yapıyor.
Polise gelen saldırı ihbarı üzerine Cumhuriyet Gazetesi'nin Şişli'deki merkez binası önünde polis tarafından önlem alındı. Gazetenin bulunduğu İstiklal Sokak ile bağlantı yolları pol
Mısır'da darbeyle görev başına gelen Abdülfettah Sisi yönetimindeki ilk parlamento seçimlerinde birinci tura ilgi az. Seçmenlerin sadece yüzde 21.7'si sandığa gitti.
İngiltere doğumlu bir IŞİD militanıyla BBC Newsnight programı için geçen yıl röportaj yaptığı gerekçesiyle BBC çalışanının bilgisayarına terörle mücadele yasası kapsamında el k
1 Kasım'daki milletvekili genel seçiminde oyların geçerli sayılması için oy pusulasının üzerinde, 'evet' ya da 'tercih' mühründen başka bir işaret, yazı veya imza bulunmaması gerekiyor
Osmanlı medeniyeti, fosilleşmiş, ölmüş, donmuş değil; durdurulmuş bir medeniyettir. Fethi Gemuhluoğlu, Arnold Toynbee'nin bu tespitinin farkında idi.
İngilizler'in desteğinde olarak Filistin topraklarını işgal eden Yahudiler'in zulmü, yaklaşık 70 senedir devam ediyor. Tanıkları da fotoğraf makineleri...
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 14 ilin valisi, vatandaşların 1 Kasım seçimlerinde huzur ve güven ortamında oylarını kullanması gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını bi
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Fuat Avni'ye ilişkin 'AKP'ye yarayan bir spekülatif hesaptır' iddiasında bulundu.
1 Kasım seçimlerine iki gün kala İngiliz Economist dergisi, daha önce yaptığı gibi Türkiye ve Erdoğan aleyhinde propogandasını sürdürüyor. Erdoğan için 'Sultan zorda' ifadelerini kull
ABD senatosu aldığı kararla, hükümete vatandaşlarını takip etme ve gözetleme yetkisi verdi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaptığı konuşmada vatandaşlara ‘Mustafa Kemal’i düşünerek sandığa gidin’ diyerek siyasetini farklı bir alana taşıdı.