Ahmet Davutoğlu Başbakanlık görevini bıraktıktan sonra ilk bayramını memleketi Konya'da geçiriyor. Davutoğlu bayram namazı sonrası gazetecilerle konuştu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özhaseki, "PKK bu hükümet
Adalet Bakanı Bozdağ, terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaparak, 'Güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonlarıyla şu anda herhangi bir terörist kalmadı' dedi.
Bayram namazını tarihi Ulu Cami'de kılan İçişleri Bakanı Ala, "İnsanlık yeni bir medeniyeti inşa etmelidir. Bu bayramın bu düşünceleri irdeleme fırsatı sunması diliyorum" dedi.
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Suudi Arabistan'da Katif ve Medine'de Mescid-i Nebevi yakınlarında düzenlenen terör saldırılarını kınadı.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta Pazar günü meydana gelen ve 200'den fazla insanın ölümüne yol açan kanlı saldırının ardından Irak Adalet Bakanlığı, haklarında idam cezası bulunan 5 mahk
Suudi Arabistan'ın Medine ve Katif kentlerinde bombalı saldırılar düzenledi. Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı saldırılarda 7 kişinin öldüğünü, 5 kişinin yaralandığını duyurdu
Başbakan Binali Yıldırım, bayram namazı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada terörle mücadeleye ilişkin mesajlar verdi.
Macaristan Başbakan Başdanışmanı György Bakondi bugünden itibaren Macaristan'a giren sığınmacıların sınır bölgesinde yakalandıkları takdirde geri gönderileceğini açıkladı.
Alman Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier, Ramazan ayının sona ermesi nedeniyle yayınladığı mesajda Müslüman aleminin Ramazan bayramını kutladı.
Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Başbakan Yıldırım ekonomi paketini açıkladı.
İsrail eski Dışişleri Bakanı Livni Gazze'de savaş suçu gerekçesiyle İngiltere'de ifade vermeye çağrıldı
Afgan İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 9 bölgenin fiilen Taliban kontrolünde oldu belirtildi.
Başbakan Binali Yıldırım, yatırım teşvik paketinin ana hatlarını açıkladı. Buna göre, şirket kuruluşlarında alınan damga vergilerinin sayısı bire düşürülecek, uluslararası firm
Erdoğan-Putin görüşmesinin temmuz ayında gerçekleşebileceğini belirten Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, sürpriz bir çıkış daha yaparak İncirlik Üssü'nün Ruslara açılabileceği mes