ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, Rusya’nın ve Suriye’nin Halep’te düzenlediği bombardımanlar sona ermezse, Moskova’yla tüm teması kesme tehdidinde bulunduğu açıklandı.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Bağdat'ta basın toplantısı düzenleyerek Musul'u IŞİD'den geri alma operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault, 2013'te Suriye rejimini vurmaya karar verdiklerini ancak Obama'nın bilinmeyen bir sebeple vazgeçtiğini, hemen ardından da İngiltere'nin geri adım a
Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesiyle ilgili hükümetlerarası anlaşmanın ekim ayı ortalarında onay almasını beklediklerini açıkladı.
ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilisi, Washington yönetiminin Kuzey Kore'nin artan nükleer tehdidine karşı en kısa zamanda Güney Kore'ye THAAD sistemini kurmayı planladığını açıkladı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD ile varılan Suriye anlaşmasının bir kısmını resmi internet sitesinde yayımlayarak, Washington'u bu konudaki tüm ikili mutabakatları kamuoyuyla paylaşmay
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İngiliz mevkidaşı Johnson ile ortak basın toplantısı düzenledi. Johnson'a daha önce Türkiye ile ilgili söylediği sözler için 'özür dileyip dileyeme
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6 askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı Şırnak’a gelerek, çatışmanın olduğu bölgede incelemelerde bulunarak, Devlet Hastanesi’nde tedavi göre
Almanya'da Hessen eyaleti Avrupa Bakanı Lucia Puttrich, Türkiye ziyaretini iptal etti.
Boris Johnson; Bakan Ömer Çelik'e, Osmanlı'dan gelen iki kişi olarak yapacakları çok işlerinin olduğunu söyledi.
Bugün medyada gündeme gelen "Topkapı Sarayı'nda çökme riski" iddiaları üzerine Kültür ve Turizm Bakanlığı açıklama yaptı.
Topkapı sarayı ile ilgili açıklamalarda bulunan Eski Topkapı Sarayı Müzesi Başkanı Prof. Dr. İlber Ortaylı, "Bakanlığımızın bütçesi fevkalade yetersiz. Topkapı çok yük Bakanlığa
İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin barındığı konteyner kentte incelemede bulunmak üzere Gaziantep'e geldi.
Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrası Moody's'in Türkiye kararı ile ilgili açıklama yaptı.
İçişleri Bakanlığı tarafından 'teröre destek vermek' suçundan dolayı görevden alınan İdil Belediye Başkanı Aslan nöbetçi mahkemede tutuklandı.