ABD’nin eski büyükelçisi Ross Wilson, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasında gerçekleşen zirveyi değerlendirdi. Wilson, “İlk görüşme için gayet başarılıydı, özell
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği Rezidansı önünde çıkan kavga nedeniyle Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın ABD Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldığı, ABD�
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye genelinde düzenlenen "Huzurlu Sokaklar" operasyonunda Suriyeli dilencilerle ilgili çarpıcı bir ayrıntıyı paylaştı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Booking.com yasağı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Zeybekci "Türkiye'deki faaliyetlerinizi, Türkiye'deki bir büronuz eliyle yapmanızı istiyoruz" dedi.
İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev'in Kudüs’ün kutsal mekanlarının resmedildiği bir elbise giymesine Filistinliler tepki gösterdi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova yaptığı basın toplantısında, Suriye'ye gönderilecek ağır silahların Esad rejimine gönderilmesi gerektiğini söyledi.
Milli Eğitim Bakanlığı 2017-2018 eğitim öğretim yılı çalışma takvim genelgesine göre, birinci dönem, 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacak.
ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Jonathan Cohen, ABD'nin PKK'nın Suriye bağlantısı YPG’yle ilişkisinin “geçici ve taktiksel” olduğunu söyledi.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, "Derin Tarih" dergisinin Mayıs sayısına soruşturma başlatıp, toplatma kararı aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşme, 3 saat sürdü.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun işaret ettiği Astana’da alınan kararlar doğrultusunda Suriye’de 4 ayrı bölgedeki çatışmasızlık bölgesi için çalışmaların başladığı yer bel
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD ziyaretini değerlendiriyor.
Elimizi uzattığımız her şey çürüyor. Belki de dokunduğumuz için biz çürütmekteyiz. Gördüklerimiz kirleniyor. Baktıklarımız bizi kirletiyor, içimizi… İşittiklerimizden dolayı, b
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Rusya'nın Beyaz Saray'daki Oval Ofis'i dinletip dinletmediğini bilemeyeceğini söyledi.
ABD Başkanı Trump, "Basının bana son zamanlarda nasıl davrandığına bakın, çok eminim ki tarihte hiçbir politikacıya daha kötü ve adaletsiz olunmadı." dedi.