Savaş boyunca Sırpların tecavüzüne uğrayan yaklaşık 30 bin Boşnak kadından biri olan Alen’in annesi, kuşatma altındaki Gorajde’den tek çıkış yolu olan Grebak patikasını kullanarak
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Müftüoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Kocias'ın Kıbrıs Konferansı'nın sonuçsuz kalmasında Türkiye'yi suçlamasının, müzakerelerin ülkesinin ve
Çin Dışişleri Bakanlığı, "Kuzey Kore'nin nükleer sorununu çözecek anahtar bizim elimizde değil. Sorunun kaynağı Çin de değil" açıklamasında bulundu
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 22. Dünya Petrol Kongresi'nin ilk iki gününde bakan ve sektör temsilcileri ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi.
İspanya İçişleri Bakanlığı, geçen yılın aralık ayında Türkiye'de yakalanan ve IŞİD üyesi olmakla suçlanan 2 İspanyol kadının Madrid'e getirildiğini duyurdu.
Başbakan Yıldırım, Srebrenitsa soykırımının yıl dönümüne ilişkin, "Bosna Hersek'in acısı acımızdır. Türkiye, Bosnalı kardeşlerini yalnız bırakmama konusunda kararlıdır.'' dedi
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Srebrenitsa Soykırımı Kurbanlarını Anma ve Defin Töreni dolayısıyla Potoçari’deki eski akümülatör fabrikasında düzenlenen programa katıldı.
Suudi Arabistan’da Mescid-i Haram çalışanları Kabe örtüsüne sıkıştırılmış bir kağıt parçası buldu.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Türkiye'nin ardından Katar'ın başkenti Doha'yı ziyaret etti. İki ülke arasında terörizmin finansmanına ilişkin ortak bildiri imzalandı.
ABD ile Katar bölgede yaşanan kriz ile ilgili ortak bildiri yayınladı. ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Körfez'de yaşanan krizde Katar'ın pozisyonunu çok makul bulduğunu söyledi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tahran’da Türk Ticaret Merkezi’nin açılışında, Türkiye’nin Katar’a gönderdiği ürünlerle ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Kıbrıs müzakereleriyle ilgili, "Gayet yapıcı bir tutum sergiledik. Rumların saçma talepleri oldu" dedi.
Rum lider Nikos Anastasiadis, Kıbrıs barış görüşmelerinin başarısız olmasına Türkiye'nin müzakerelerdeki tavrının yol açtığını savundu.
BM Genel Sekreteri Guterres, Srebrenitsa soykırımı ile ilgili olarak, "Bu tür zulümleri önlemeye yardımcı olmak için geçmişe dürüstçe bakmalı, bu suçların gerçekleşmesine izin veren
Katar’a planlanan “askeri” darbenin çarpıcı ayrıntılarına Karar ulaştı. BAE’li bir işadamı 1 milyar dolar karşılığında ikna ettiği milli savunmadan sorumlu Sudanlı bakan aracılı