GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sabancı Vakfı
Rusya Güvenlik Konseyi'ne bağlı Bilimsel Konseyi üyesi Prof.Dr. Andrey Manoylo, Washington'ın Suriye'de Rus-Türk savaşı çıkarma planlarının başarısızlığa uğradığını ifade ederek,
Dünyaca ünlü tarihçi Prof.Dr.Kemal Karpat, 2. Abdülhamid Han'la Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında benzerlik olup olmadığı tartışmasına son noktayı koydu.
Gevaş Belediye Başkanı Sinan Haktan ve Savcı Sayan ile birlikte Ankara'ya gelen aşiret temsilcileri basın mensuplarına açıklama yaptı. Açıklamada, "15 Temmuz işgal girişiminde Türkiye'n
Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, aşırı yağışın ilçede oluşturduğu hasarın en az 50 milyon lira olduğunu bildirdi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, eski İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in cenaze törenine katıldı.
Filipinler Devlet Başkanı Duterte, "Hitler, 3 milyon Yahudi'yi katletti. Filipinler'de 3 milyon uyuşturucu bağımlısı var. Ben de bunları katletmekten mutlu olacağım. Hitler'in kurbanları ma
Robert Fisk, hayatını kaybeden eski İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Fisk, Qana katliamına vurgu yaparak Peresin bir kan dökücü olduğunu ifade etti.
FETÖ'cülerin darbe girişiminden 16 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğanın, şu an tutuklu bulunan darbeci yaveri Albay Ali Yazıcı'yı bir çakı uzatarak sınadığı ortaya çıktı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Lozan Barış Anlaşması'nın zafer olarak değerlendirilmesini eleştirmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Bu asil millet Lo
ABD Başkanı Barack Obama, ABD ordusundan temsilcilerin de katıldığı bir programda DEAŞ gibi örgütlerin Müslümanları temsil etmediğini söyledi.
Filistin Devlet Başkanı Abbasın, eski İsrail Cumhurbaşkanı Peresin cenaze törenine katılma kararı alması Filistinliler tarafından tepkiyle karşılandı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Cumhurbaşkanlığı sitesindeki basın açıklamaları silindi! Ahmet Necdet Sezer ve Süleyman Demirelin yaptıkları basın açıklamaları sitede hâlâ bu
ABD Başkanı Obama, Suriye krizinde temel sorunun Esedin arkasındaki Rusya ve İran desteği olduğunu belirterek, "Onlar bizi doğrudan tehdit etmediği sürece yapacağımız müdahale uluslarar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel ile bugün telefonda görüştü.