Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşamı boyunca aldığı önemli kararların Perşembe günlerine denk gelmesi, merak uyandıran soruları da akla getirdi. Akif Beki de 2003'te Radikal'de
Fransa Başbakanı Valls, ABD başkan adaylarından Trump'ın kötü bir insan olduğunu söyledi.
ABD Başkanı Obama, Cumhuriyetçi Partiden aday olması beklenen iş adamı Trumpı eleştirdi.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, öğle saatlerinde iki IŞİD mevzisinin vuruldu ve en az 7 örgüt üyesi öldürüldü.
Cuma namazını Eyüp Sultan Camii'nde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, adı Başbakanlık için geçen isimlerden Numan Kurtulmuş tarafından karşılandı.
MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, sosyal medyada yer alan Yargıtay kurultayı onadı iddialarının doğru olmadığını açıkladı.
İngiltere'de dün yapılan yerel seçimler sonunda Londra'da Pakistan asıllı Müslüman aday Sadık Khan kazandı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Davutoğlu'nun yeniden aday olmamasıyla ilgili olarak twitter'da paylaşımda bulundu.
Kosova Meclis Başkanı, "Kosova Türkiyeden uzaklaşmalı" açıklaması yaptı
Vanın Çatak, Başkale, Çaldıran, Gevaş, İpekyolu, Erciş ve Gürpınar ilçelerindeki bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Can Dündar'a adliye önünde yapılan silahlı saldırı girişimi sonrası açıklamalarda bulundu.
AK Parti'de kongre hazırlıklarını genel başkan yardımcılarından oluşan üst kurul, teşkilat ve seçim işleri başkanlıkları ile eski milletvekillerinden oluşan çalışma grubu yürütec
Kosova Meclis Başkanı, "Kosova Türkiyeden uzaklaşmalı" açıklaması yaptı
Eyüp'te bir toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı, Davutoğlu ve Ak Parti ile ilgili, ilk kez doğrudan açıklama yaptı.
11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti'deki olağanüstü kongre kararıyla ilgili yöneltilen sorulara sessiz kaldı.