FETÖ elebaşı, Al-Ahram Al-Arabi Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Gülen, Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüş için “müspetti, yetersiz kaldı, arkası gelmedi” dedi.
Mikroblog uygulaması Twitter, tekil paylaşımlardaki 140 karakter sınırını, 280 karaktere çıkardığını duyurdu.
Irak’ta Erbil ile Bağdat’ı karşı karşıya getiren sorunların kökeni olarak gösterilen bütçe paylaşımı yine kriz meselesi oldu. Merkezi hükümet, 2018 yılı bütçe tasarısında IKBY�
Suudi Arabistan Prensi Muhammed Bin Salman Yemen'deki Husilerin Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a düzenlediği balistik füze saldırısı ile ilgili açıklamada bulundu. Salman, "İran rejimini
Ardahan'da, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda yakalanan ve HDP İl Başkanı Özcan Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Irak askerlerine saldırması haline "Peşmerge'nin kendisine ülkede güvenli yer bulamayacağı" yönünde uyarıda bulundu.
Kremlin Sözcüsü Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin'le görüşmek için 'hayli yakın bir zamanda' Rusya'ya gideceğini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde AK Partili vekillerle gruplar halinde görüşecek.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ertem, Türkiye ekonomisine ve Türk banka sistemine yönelik, sahte belgelerle ABD kaynaklı yeni bir operasyon yapıldığını belirtti.
Goran, Irak Kürdistan Bölgesi Başbakanı Neçirvan Barzani'nin, Goran'lı bakanların en kısa sürede hükümet kabinesine dönmeleri çağrısına olumsuz cevap verdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu seçildi.
Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, referandum sonrası ABD'nin tutumunundan dolayı şok olduklarını söyledi ve Rusya'ya yakınlaşma mesajı verdi. Barzani, refera
İskoç parlamentosunda verilen alarm üzerine tahliye başladı
Topkapı Sarayı'nda bulunan 200 binin üzerinde evrak ve on binlerce defter, Başbakanlık Osmanlı Arşivi Külliyesi'ne taşınıyor.
DOST partisi lideri Mestan, Bulgaristan'daki Türklere azınlık statüsü verilmesini istedi. Başbakan Yardımcısı Karakaçanov, Mestan’ın taleplerinin “provokatif” olduğunu savunarak, savcı